به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، بسیج جامعه زنان کشور به مناسبت برگزاری کمیسیون مقام زن در سازمان ملل بیانیه ای صادر کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است:
برگزاری کمیسیون مقام زن در سازمان ملل بهانه ای است تا درآن به مشکلات موجود در حوزه زنان و راهکارهای حل و رفع آن پرداخته شود که البته این امر فی نفسه امر موثری است و قابلیت طرح و رفع بسیاری از نارسائی ها در حوزه زنان را دارد اما آنچه سبب عدم تحقق این نتیجه و همچنین به انحراف کشیده شدن موضوع می گردد تغییر جایگاه متهم و شاکی، بدهکار و طلبکار در حوزه حقوق و تکالیف زن می باشد.
کشورها و سازمان های به اصطلاح مدافع حقوق زن در غرب واقعا تحت تاثیر سیاستهای قدرتهای غربی مسیر فضای موضوع را با اتهام زنیهای گزینشی به گونه ای غبارآلود کرده اند که تشخیص ظالم و مظلوم در این حوزه بسیار سخت و ریشه یابی خلاء ها به نوعی ناممکن است در مقابل افراطی که گفته شد تفریط آنها در قبال زن و حقوق انسانی وی سابقه ای بس تاریک و طولانی دارداز ظلم های قرون وسطی، رنسانس و پس از آن ستم مدرن در حق زن ودر غالب فمنیسم وآموزه های آن هیچگاه از تقویم تاریخ محو نمی شود.
جوامع غربی با داشتن تفکرات فمنیستی و قوانین به اصطلاح برابر به جهت بی توجهی به ارزش های اخلاقی و انسانی در حال حاضر با رشد قابل توجه آمار بالای نرخ طلاق، تضعیف نهاد خانواده ، خانواده های تک والد، سقط جنین در دختران نوجوان، خشونت علیه زنان در خانواده و فقر زنانه روبرو هستند.
بزرگترین خشونت در غرب شعار و اجرای برابری جنسیتی است که زنان همانند مردان در بیرون از خانه کار کرده و حتی در مشاغل مردانه نیز حضور دارند و هویت اصلی خود را از دست داده اند.
در دنیای غرب زنان بیش از همه از شعار تشابه صدمه دیده اند افکار فمنیستی هرگز جایگاه و منزلت والای زن در جامعه را ندیده و همیشه با حسد و حسرت به جایگاه مرد به عنوان منتهای رشد بشر نگریسته است در صورتیکه تلاش در جهت تبدیل خصوصیات زن به خصوصیات مردانه نگرشی تحقیر آمیز و غیر انسانی نسبت به زن است.
نادیده گرفتن نقش محوری زن در خانواده و عدم توجه به نقش موثر او در مسائل عاطفی و تربیتی و تضعیف نهاد خانواده محصول تفکر غلط فمنیسم است وحال اینکه اسلام عزیز در بدو تولدش در 1400 سال پیش به زنان حق مالکیت بر اموال خود، حق رای، شرکت در عرصه های سیاسی و حق تحصیل برای زنان را به رسمیت شناخته است در صورتی که کشورهای داعیه دار حقوق زنان بطور مثال انگلستان در سال 1882 به زنان اجازه مالکیت داد ویا فرانسه در سال 1944 به زنان اجازه مشارکت سیاسی داد و یا اینکه کشور آمریکا که خود کنوانسیون رفع تبعیض مصوب 1979 سازمان ملل را نپذیرفته است اما به برخی کشورها برای قبول کامل و بدون حق رزرو این کنوانسیون فشار بسیار وارد می کند.
ما زنان سرزمین ایران، دین اسلام و آمزه های آن را محترم و برخود واجب دانسته و هرگونه جریان ضد دین را طرد می کنیم و مطابق بیانات مقام معظم رهبری معتقدیم : زن در تعریف غالبا شرقی، همچون عنصری در حاشیه و بی نقش در تاریخ سازی، ودر تعریف غالبا غربی، به مثابه ی موجودی که جنسیت او بر انسانیتش می چربد و ابزاری جنسی برای مردان ودر خدمت سرمایه داری جدید است، معرفی می شد. شیر زنان انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم، (زن نه شرقی، نه غربی) است .
زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می توان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود ، ودر عین حال، در متن و مرکز بود. می توان سنگر خانواده را تمیز نگه داشت ودر عرصه ی سیاسی و اجتماعی نیز، سنگر سازیهای جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد. زنانی که اوج احساس و لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد و شهادت و مقاومت در آمیختند و مردانه ترین میدانها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند.