سردار احمد کریمپور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به اینکه ایران با دید فنی در مذاکرات ژنو حضور یافت و برای اثبات حقانیت خود گام نخست را برداشت، بیان داشت: نگاه ما به توافقات ژنو اندیشهای نو است که طی آن درصدد استیفای حقوقمان هستیم.
وی با بیان اینکه دقت، حوصله و نرمش قهرمانانه مد نظر رهبری موفقیت ایران را به ارمغان خواهد آورد، افزود: سیاست قوی جمهوری اسلامی ایران که به فرمایش رهبری پخته ترین میز سیاسی است، باعث شد این بار اشتون سخن از حقوق بشر و عدم رعایت آن به میان آورد.
محقق و پژوهشگر علوم استراتژیک خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند اگر آمریــکا تمام کشورش را مسجد کند و روی آن پرچم لا اله الا الله بگذارد، ما نباید استکبارستیزی را فراموش کنیم.
کریم پور با تاکید بر اینکه نگاه سوریه همچون ایران در جهت استکبار ستیزی غرب است، گفت: از زمانی که بشار اسد مقابل استکبار و بویژه تجاوز اسرائیل علیه فلسطین ایستاد، مورد تهاجم قرار گرفت.
وی ادامه داد: در شرایطی که غرب به این نتیجه رسید جریانی همچون اخوان المسلمین را فعال کند، سوریه زیر بار این حکومت نرفت و جنگ نامتقارن علیه خود را متحمل شد.
محقق و پژوهشگر علوم استراتژیک با اشاره به اینکه ملت هوشیار سوریه می داند با رفتن حکومت کنونی مستکبرین روی کار میآیند، اظهار امیدواری کرد وضع سوریه هر روز بهتر شود و بشار اسد با تکیه بر ایستادگی و مقاومت مردم تغییرات اساسی در کشور ایجاد کند.
کریم پور با تاکید بر اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند جهاد اقتصادی است، گفت: استکبار جهانی درصدد است از طریق جنگ نرم و جنگ اقتصادی مانع پیشرفت نظام اسلامی شود.
وی افزود: مدال افتخار پیروزی در جنگ نرم در دستان رهبری است؛ چرا که مردم با تبعیت از ایشان به مبارزه در جنگ نرم می پردازند.
این پژوهشگر علوم استراتژیک خاطرنشان کرد: جنگ نرم حد و مرز ندارد و آثار آن همچون جنگ سخت همه جا حتی در خانه و دانشگاه مشاهده می شود.
کریم پور با بیان اینکه در جنگ اقتصادی باید بیدار بود، افزود: همه اقشار جامعه باید برای پیروزی در این جنگ جهاد کنند، معلم در مدرسه و زن خانه دار در خانه.
وی نقش کارآفرینان رادر اقتصاد مقاومتی مهم ارزیابی کرد و گفت: در اقتصاد مقاومتی باید به دو اصل تولید و کیفیت دقت کرد، متاسفانه در کشور تولید هست؛ اما کیفیت نیست.
محقق و پژوهشگر علوم استراتژیک گفت: سرمایه دارهای سنتی به واردات بیش از تولید علاقه مند هستند و مادامی که این مشکل حل نشده به موفقیت دست نمی یابیم.