کد خبر:۳۰۳۸۱۴
مسئول سازمان بسیج دانشجویی زنجان:

رویکرد جدید دولت موجب تشدید خصومت‌ورزی سلطه‌گران شده است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی زنجان گفت: لحن آرام و رویکرد جدید دولت نسبت به نظام سلطه، موجب تشدید دخالت و خصومت‌ورزی سلطه‌گران در امور نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.

عباس بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با بیان اینکه رویکرد دولت جدید جرات تحمیل اندیشه های استعماری را به غرب داده است، بیان داشت: متاسفانه برخی مسئولان تصور می کردند که  لحن آرام و سازشکارانه ایران می تواند رفتار مناسبی از نظام سلطه دریافت کند که چنین نبود.

 

وی خاطرنشان کرد: هشدارهای اخیر رهبر معظم انقلاب بویژه در مسئله هسته ای گویای این مسئله بود که عقب نشینی از اعتقادات و ارزش های ملت بزرگ ایران در مقابل زیاده خواهان جهان آن ها را گستاخ تر خواهد کرد؛ اما متاسفانه برخی مسئولان راه دیگری در پیش گرفتند.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان زنجان تصریح کرد: در دوران اصلاحات بار دیگر ثابت شده بود اعتماد به سلطه گران اقدامی نادرست است؛ چرا که رئیس جمهور وقت با ارائه نظریه گفت و گوی تمدن ها و نرمش کامل در مقابل غرب پاسخی جز شرارت و خصومت علیه ایران دریافت نکرد.

 

بابایی گفت: غیر دموکراتیک خواندن انتخابات سال 92 از سوی غرب از طنزهای شنیدنی این دوران است که بی ارزش قلمداد کردن دیپلماسی جدید دولت را می نمایاند.

 

وی تصریح کرد: رفتار و ارتباط با نظام سلطه باید همواره در شان مردم بزرگ ایران اسلامی باشد؛ چرا که امروز ایران نماینده ملت های محروم، مستضعف و مقاوم در برابر نظام سلطه جهانی است؛ بنابراین این جایگاه نباید با یک محاسبه اشتباه خدشه دار شود.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان زنجان با مثبت ارزیابی کردن واکنش دانشجویان نسبت به قطعنامه اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: باید نمایندگان مجلس و دولت پاسخ کوبنده ای به گستاخی های اتحادیه اروپا بدهند.

 

بابایی گفت: درصورتی که پاسخی درخور شان به گستاخی های اتحادیه اروپا داده نشود، نهایت سو استفاده و دخالت از سوی این دولت ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران به وقوع خواهد پیوست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار