کد خبر:۳۰۳۹۶۸
یک استاد دانشگاه:

آموزش و پرورش موثرترین راه برای تغییر سبک زندگی کودکان است

یک استاد دانشگاه گفت: آموزش و پرورش موثرترین راه برای تغییر سبک زندگی کودکان است و ما امید داریم تعاملی دو سویه در این خصوص با این ارگان مهم داشته باشیم.

سید علی جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص وظیفه آموزش و پرورش در ایجاد یک رویه سالم در تغذیه کودکان بیان داشت: به عقیده ما محکم ترین و موثر ترین گام را در این زمینه آموزش و پرورش می‌تواند بردارد.


وی افزود: این وزارتخانه در تمامی مقاطع تحصیلی خود دارای کارشناس بهداشت است و می‌تواند دستور العمل های مناسب را در این خصوص ابلاغ نماید.


دبیر علمی کنگره بین المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در رشد فکری کودکان ادامه داد: من مطمئن هستم تغییر در شیوه زندگی برای کودکان در صورتی که از کانال آموزش و پرورش شکل بگیرد بسیار تاثیر گذارتر از هر مرحله دیگر خواهد بود.


جعفری ادامه داد: یک کودک از آموزگار و یا معلم خود بیشترین حرف شنوی در محیط مدرسه را دارد و معلمان می‌توانند بار بسیاری را از این طریق از دوش جامعه و خانواده‌ها بردارند.


وی در پاسخ به اینکه چه تعاملی در این خصوص میان مسئولان نظام سلامت و آموزش و پرورش صورت گرفته است، بیان داشت: هنوز تعاملی مدون و رسمی صورت نگرفته؛ اما ما بسیار برای شروع چنین اتفاق مبارکی جهت ایجاد جامعه سالم برآمده از کودکان سالم استقبال می‌کنیم.


این استاد دانشگاه با بیان این مسئله که کودکان امروز ما گرفتار اشتباهات بزرگی از کودکی شده‌اند، بیان داشت: امروز یکی از معتبرترین داروهایی که در یک کمپانی معروف به شکلی مکانیزه و با کیفیت خوب در حال تهیه می‌باشد همان عرق نعنای والدین قدیمی ماست.


جعفری ادامه داد: متاسفانه کودکان ما گرفتار بازی‌های اینترنتی، نشستن‌های طولانی پای تلویزیون و تغذیه غذاهای سریع آماده شده‌اند، بلایی که موجب دیابتی شدن در سنین کم برای کودکان ما شده است.


وی ساعت سالم، نشستن پای تلویزیون را دو ساعت عنوان کرد و گفت: در هر 24 ساعت کودک حق دارد تنها دو ساعت به تماشای تلویزیون بپردازد؛ اما آیا در حال حاضر این رفتار در خانواده‌ها تقویت می‌شود؟


دبیر علمی کنگره بین المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی این همایش آشنایی بیشتر جامعه پزشکی با بیماری‌های گوارش و کبد کودکان و پیشگیری از این روند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار