آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۵۶۵۹
حریق سه اسکانیا در یک روز؛

فعالیت بی وقفه قاتل‌های آهنی!

باز هم دیروز یک اسکانیای دیگر آتش گرفت تا همه متوجه شوند که پرونده ی این قاتل های آهنی هنوز مفتوح است و روز به روز به آمار جنایت هایش افزوده می شود.
فعالیت بی وقفه قاتل‌های آهنی!

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ باز هم دیروز یک اسکانیای دیگر آتش گرفت تا همه متوجه شوند که پرونده ی این قاتل های آهنی هنوز مفتوح است و روز به روز به آمار جنایت هایش افزوده می شود. اگر در سال های گذشته، تا اسم کشنده های هوو می آمد، همه یاد تصادف و مرگ و میر می افتادند و هوو را ارابه ی مرگ می نامیدند، امروز اتوبوس های اسکانیا این لقب را از هوو گرفته و از آن خود کرده است!


در سال های گذشته و در 9 تصادفی که اتوبوسهای اسکانیا داشته اند بیش از 105 نفر جان خود را از دست داده اند.


شهریور سال پیش بود که همین ارابه ی مرگ، بزرگترین اتفاق جاده ای سال را رقم زد. لاستیک اسکانیایی که در جاده قم حرکت می کرده می ترکد و از لاین خود منحرف شده و آن طرف گاردریل رفته و با اسکانیای دیگری که در مسیر مقابل بوده برخورد می کند. این برخورد باعث می شود تا اسکانیای آن طرف گاردریل در جا آتش بگیرد و 44 مرد و زن و کودک در آن زنده زنده بسوزند.

 

 
حادثه ی دیگری که این قاتل در سال گذشته رقم زد، در محور اهواز به هفتگل میان اتوبوس اسکانیا و کامیون رخ داد. در این حادثه اتوبوس بلافاصله آتش گرفته و مسافران در میان شعله های آتش گرفتار شدند. از میان مسافران 17 نفر در آتش سوخته و تنها پنج نفر توانستند از مهلکه فرار کرده و از مرگ نجات یابند.

 

این در حالی بود که مشخص نشد چرا این اتوبوس در این حادثه دچار آتش شده و مسافران نتوانستند با چکش ویژه استفاده و با شکستن شیشه خارج شوند. این تصادف و عدم مقاومت اتوبوس هنوز هم ابهامات فراوانی دارد.

 

حادثه ی آخری که ثمره ی نقص در اسکانیاها بود همین چند وقت اخیر رخ داد. در این اتفاق نیز اتوبوس دیگری در محور هراز دچار سانحه شد. در این حادثه اتوبوس مسافربری به عمق دره‌ای در حوالی پلور سقوط کرد. بر اثر آن 18 مسافر جان خود را از دست دادند.

 

بعد از هر کدام از این اتفاق ها، بحث بر سر بی کیفیت بودن اسکانیاها داغ شد و کارشناسان بسیاری در این باب صحبت کردند.


به گفته سردار مهماندار 50 درصد تقصیر متوجه ترکیدگی لاستیک و 50 درصد دیگر متوجه شرکت عقاب افشان نماینده اسکانیا در ایران است و « باید به فکر باشد این نقص را مرتفع کند». بعضی دیگر از کارشناسان، معتقند که سیستم برق رسانی اولین عامل آتش سوزی هایی است که باعث کشته شدن انسان های بسیاری شده است. نزدیک بودن باتری اسکانیا به مخزن گازوییل سبب می شود تا یک برخورد کوچک باتری ها را به مواد اشتعال زا رسانده و فاجعه به بار آورد.


بعضی دیگر هم لاستیک های بی کیفیت را عاملی برای این اتفاقات دانستند. نقش لاستیک های نامرغوب چینی در تصادفاتی که شرح داده شد، غیرقابل انکار است.


امید است در سال جدید، با توجه و نظارت ویژه ای که بر شرکت های وارد کننده ی اسکانیا صورت می گیرد، دیگر شاهد حوادثی از این دست نباشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سردار
-
۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
سلام دوستان گرامي ميخوام اينو که از زبان يک راننده متعهد اسکانيا شنيدم رو براتون نقل کنم و شما هم تا آخرش بخونين
اسکانيا ماشيني نيست که آتيش بگيره چون بهترين نوع امکانات رو داره ولي رانندگان عزيزي که ماشيناشون آتيش ميگيره خودشون ميدونن دليل اين آتش سوزي ها اون دست کاري هايي هست که براي حمل کالا از يک ماشين مسافر بري ميکنن هستش.
يعني اينکه چون اسکانيا سيستمش کاملا برقي و داراي سيم پيچي متفاوتي هست و هيچ جاي خالي در اين اوتوبوس ها وجود ندارد براي حمل قاچاق وقتي براي باز کردن فضا سيستم برقي ماشين دست کاري ميشه نتيجش همين آتش سوزي هاست که ميبينيد
بريد تحقيق کنيد لطفا
0
0
ميثم اسدي
۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸
طبق شواهد منم تا حدودي باهات موافقم
پربازدیدترین آخرین اخبار