کد خبر:۳۰۵۹۷۶
رئیس دانشکده شهید رجایی قوچان خبر داد:

فارغ التحصیلی 3000 دانشجو از دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی قوچان

رئیس دانشکده شهید رجایی قوچان با بیان اینکه تاکنون 3000 دانشجو از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت: در حال حاضر دانشکده شهید رجایی در شش رشته تحصیلی مقطع کاردانی با حدود 1000 نفر دانشجو مشغول به ادامه فعالیت است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد کوهستانی عصر امروز در اولین کنفرانس فناوری هسته‌ای در جمع دانشجویان موسسات آموزش عالی در سالن اجتماعات کتابخانه امام رضا(ع) شهرستان قوچان بیان داشت: تربیت تکنسین برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی هدف اصلی دانشکده فنی و حرفه‌ای است که دانشجویان خود را از طریق فارغ‌التحصیلان هنرستانی جذب می‌کند.


وی تصریح کرد: دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی قوچان در سال 80 با هدف توسعه و گسترش مهارت‌های علمی و عملی با پذیرش 70 دانشجو در سه رشته مقطع کاردانی آغاز به فعالیت کرد.
 

رئیس دانشکده شهید رجایی قوچان با بیان این موضوع که تاکنون 3000 دانشجو از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت: در حال حاضر دانشکده شهید رجایی قوچان در شش رشته تحصیلی در مقطع کاردانی با حدود 1000 نفر دانشجو مشغول به ادامه فعالیت علمی خویش است.
 

کوهستانی ادامه داد: دانشجویان این دانشکده توانستند پنج پروژه و ایده در رشته الکترونیک را در اداره کل مالکیت صنعتی به عنوان اختراع و نوآوری به ثبت رسانده و در چهل و یکمین دوره مسابقات مکاترونیک در سال 90 در انگلستان رتبه ششم تیمی را کسب کنند.
 

وی با یادآوری این مطلب که دانشکده شهید رجایی با وجود دستاوردها و فعالیت‌های خوب مورد غفلت واقع شده، اظهار کرد: بیش از 70 درصد فارغ‌التحصیلان این دانشکده توانایی انجام کار را دارند که بلافاصله جذب بازارکار می‌شوند که این آمار جذب و اشتغال بیشتر از دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیرانتقاعی است.
 

رئیس دانشکده شهید رجایی قوچان یادآور شد: دانشجویان این دانشکده در بین کل مراکز دانشگاهی قوچان بسیار کم‌حاشیه بوده و مسأله خاصی را بوجود نیاورده‌اند و از نظر علمی هیچ‌گاه از کیفیت کار آنها کاسته نشده است.
 

کوهستانی با اشاره به این موضوع که در 20 سال گذشته اقتصاد ایران یک ششم برزیل رشد یافته است، بیان کرد: بها ندادن به دانشجویان علت عدم مؤثربودن آنها در زمینه تولید علم است، زیرا دانشجو حلقه مفقوده برای تبدیل علم به دانش کاربردی است.
 

وی خاطرنشان کرد: ما نیازمند درک مفهوم علم و عمل کردن به آن هستیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار