کد خبر:۳۰۶۸۴۶
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:

پاسداشت فناوری هسته‌ای، پاسداشت علم، پژوهش و خون شهداست

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی گفت: پاسداشت فناوری هسته‌ای، پاسداشت علم، پژوهش و خون‌های شهدا و در حقیقت حمایت و پشتیبانی از دولت در راستای تأمین مصالح اجتماعی است.

ابراهیم تقی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: تجربه مذاکرات مختلف و روند رخ داده، نشان می‌دهد چنانچه در مقابل خواسته‌های غیرمعمول و خارج از چارچوب حقوقی و پیمان‌هایی که به رسمیت شناخته‌شده با سادگی مواجه شویم، سطح ادعاها و انتظارات غیر صحیح گروه 5+1 و فشارهای آنان بیشتر شده و در نتیجه وضعیت را به سمتی پیش می‌برند که باعث شود نتایج یک طرفه و به مراتب به سود آنان رقم خورد.

 

وی ادامه داد: در این شرایط، به نظر می‌رسد هر چه از سوی تیم مذاکره کننده مقاومت صورت گیرد و همچنین حضور مردم به عنوان عامل پشتیبان، باعث می‌شود تا طرف مقابل مذاکره را در یک موضع ضعف و عقب‌نشینی قرار داده و سطح توافقات به توافقات متعادل بین طرفین نزدیک شود.

 

رسالت دانشجو آگاهی رساندن به جامعه است

 

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در خصوص نقش بدنه دانشگاهی بویژه دانشجویان در عرصه مسئله هسته‌ای بیان داشت: دانشجویان با توجه به رسالت، مأموریت و اهداف داخلی دانشگاه، قطعأ نقش تأثیرگذاری ایفا خواهند کرد.

 

تقی زاده افزود: طبیعی است که قشر دانشجو به عنوان معرف بالاترین سطح تفکرات یک جامعه، جهت آگاهی رسانی و هدایت جریان‌های مختلف در بعد خانواده‌ها و همه اقشار مختلف جامعه تأثیرگذار هستند.

 

وی با اشاره به کاربردهای فناوری هسته‌ای در زمینه‌های مختلف بیان داشت: این علم در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی، علوم بیوشیمی، علوم پزشکی و علوم دیگر کاربردهای فراوانی دارد؛ بنابراین ایستادگی بدنه اجتماعی در برابر خواسته‌های نامعقول طرف مقابل باعث می‌شود تا گروه 5+1 این حق را در چارچوبی منطقی و معقول به رسمیت بشناسد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی بیان داشت: احساس می‌کنم در مرحله بسیار حساسی از توافقات هسته‌ای رسیده‌ایم؛ اما تحرک بدنه دانشگاهیان، بدنه عمومی و ایجاد خواسته‌هایی در این عرصه می‌تواند تیم مذاکره کننده را تقویت و پشتیبانی کند تا باعث افزایش قدرت و انگیزه مذاکره کننده خواهد شد.

 

پاسداشت روز فناوری هسته‌ای، پاسداشت خون شهدا

 

تقی زاده به تأثیر برگزاری نکوداشت و جشن‌های هسته‌ای اشاره کرد و گفت: برگزاری این قبیل جشن‌ها می‌تواند تایید کننده باشد، یعنی الزامات مقامات رسمی را جهت پیگیری امور به حقی که به مصلحت اجتماع است مشخص کند و از طرف دیگر، بیان این موضوع نسبت به دولت‌مردان و مقامات است که از این مسیر طی شده عقب‌نشینی صورت نگیرد و راه خون شهدای هسته‌ای ادامه پیدا کند.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر این برنامه‌ها نشانه قدردانی مردم و بدنه جامعه است که ماهم پاسداشت این خون‌ها هستیم و اینکه خواسته ما بحق، معقول، مشروع و قانونی است و نباید بهانه‌های مختلف باعث توقف آن در بخش الزامات دانشجویی و بحث پژوهشی شود.

 

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی خاطرنشان کرد: طبیعی است چنانچه ما در مسیر توقف این حق قرار بگیریم، دشمن در عرصه‌های تحقیقاتی دیگر هم به بهانه‌های مختلف می‌تواند موضوعات مشابه را مطرح کند؛ بنابراین پاسداشت این مباحث، پاسداشت علم، پژوهش و خون‌های شهدای عزیز است و در حقیقت حمایت و پشتیبانی از دولت در راستای تأمین مصالح اجتماعی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار