کد خبر:۳۰۸۲۸۴
در اکران فیلم «شیار 143» در دانشگاه شهید باهنر کرمان مطرح شد؛

قاسمی: هدف تهیه «شیار143» را شهدا مشخص کرده‌اند/ آبیار: نگاه انسانی به مادران و زنان چشم‌انتظار را به تصویر کشیدم

فیلم «شیار 143» روز گذشته با حضور آبیار، کارگردان و قاسمی تهیه کننده فیلم شیار 143 در دانشگاه شهید باهنر کرمان اکران شد.

نرگس آبیار در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، در حاشیه اکران فیلم «شیار 143» در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان داشت: سال‌های زیادی از اتمام جنگ می‌گذرد و ما با آن فاصله چندانی نداریم و جنگ هشت ساله بخشی از زندگی و خاطرات پدران و مادران ماست.

وی با اشاره به حرکت در عرصه دفاع مقدس و جنگ افزود: من به صورت اتفاقی وارد عرصه دفاع مقدس شدم؛ وقایعی در آن رخ داده که هنوز جا دارد به آن پرداخته شود و در این عرصه کار شود.

کارگردان فیلم شیار 143 تصریح کرد: در فیلم شیار 143 روی موضوع انتظار کار کردیم و «انتظار» موضوعی جهانی است و خوشحالم از اینکه با یک نگاه انسانی و مردمی به موضوع مادران و زنان چشم‌انتظار به دور از کلیشه‌های رایج در فیلم‌های جنگی پرداختم و از این زاویه موضوع انتظار را به تصویر کشیدم.

محمد حسین قاسمی، تهیه‌کننده فیلم شیار 143 نیز با اشاره به ساخت این فیلم، شناخت عرصه جنگ به دنیا را از مهمترین اهداف خود در ساخت این فیلم عنوان کرد و گفت: هدف تهیه شیار 143 را شهدا مشخص کرده‌اند.

وی افزود: این فیلم یک نگاه مستقل به دور از کلیشه‌ها به جنگ دارد، شیار 143 برای من تنها یک فیلم نیست، بلکه یک اندیشه است و نتیجه توفیق نگاه مادران معظم شهداست که این چنین سختی‌‌های جنگ را بر جان خریدند.

قاسمی با اشاره به استقبال از این فیلم گفت: هنگامی که شهدا هدف را مشخص کنند مورد استقبال قرار می گیرد.

تهیه کننده فیلم شیار 143 با اشاره به استقبال طیف‌های گسترده از فیلم شیار 143 خاطرنشان کرد: سخت است که عنوان کنیم که این فیلم کشتی نجات است، اما یک بلم است و خیلی‌ها نمی‌خواهند مسافر آن شوند و علیه آن موج ایجاد می‌کنند، اما ما به هدف خود می‌رسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار