آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۸۳۱۳
معاون وزیر آموزش و پرورش:

حل مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی از مهمترین وظایف شوراهای دانش آموزی است

معاون وزیر بهداشت گفت: حل مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی از مهمترین وظایف شوراهای دانش آموزی است که باید مجدانه و با دقت به آن پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مرضیه گُرد، امروز در جلسه مدیران شوراهای استان در سالن جلسات استانداری خراسان رضوی بیان داشت: یکی از امتیازات نظام ما این است که دارای مقتدرترین قانون به نام قانون شورای دانش آموزی و آموزش و پرورش هستیم.

 

وی ادامه داد: تصویرسازی و تصمیم گیری در حل مشکلات بسیار مؤثر و از وظایف شوراهای دانش آموزی و آموزش و پرورش به شمار می‌رود.

 

گرد با بیان اینکه تأکید بر تشکیل منظم و دقیق جلسات شورای آموزش و پرورش از برنامه‌های ما می باشد، گفت: بررسی و آسیب شناسی مشکلات و همچنین ارزیابی آنها از وظایف کمیته شوراها است و ما تلاش داریم مشکلات دیده شده در این خصوص را با حضور مسئولین در سطح کلی و کلان آن حل نماییم.

 

وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز در حل بسیاری از مشکلات ما تأثیرگذار بوده اند، ابراز داشت: همکاری مسئولین با خیرین مدرسه ساز بسیاری از مشکلات جزئی را که بهره برداری از تلاش خیرین را با مشکل روبرو ساخته است، مرتفع می سازد.

 

وی با بیان اینکه داشتن شورا در قالب دانش آموزی و آموزش و پرورش از حقوق ما است، افزود: مسائل فرهنگی و آسیب های اجتماعی از جمله مهمترین مشکلات و دغدغه های موجود در مدارس است که شوراها در قالب‌های متفاوت باید در جهت حل آن تلاش کنند.

 

گرد با بیان اینکه امیدواریم بحث امنیت وآرامش روحی و روانی با حضور مسئولان، فرمانداران و بخشداران و دیگر کسانی که در این خصوص توانایی حل مشکلات را دارند ایجاد شود، افزود: امیدواریم در خصوص مشارکت مردم برای حل مشکلات و همچنین اعطای وام قرض الحسنه برای ترمیم و نوسازی مدارس غیردولتی از سوی مسئولین مربوطه مساعدت لازم صورت بگیرد.

 

وی در پایان با بیان اینکه حل مشکلات فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی از مهمترین وظایف شوراهای آموزش و پرورش است، گفت: ما مطمئنیم با همکاری و مساعدت تمامی مسئولین در زمینه علمی و رشد دانش آموزان نخبه و فرهیخته در این شوراها موفقیت لازم را کسب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار