کد خبر:۳۰۸۶۱۵
علم‌الهدی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اقدام اخیر دانشگاه فردوسی در دولت اعتدال بدترین نوع و مصداق افراط است

امام جمعه مشهد گفت: اقدام اخیر دانشگاه فردوسی در دولت اعتدال بدترین نوع و مصداق افراط بود و این درست نیست که از فضای دانشگاه جهت ایجاد حزب استفاده شود.
آیت‌الله علم‌الهدی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: دانشگاه بنیان فرهنگ آموزش و پرورش است و نباید از آن فضا سازی سیاسی شود.
 
وی با انتقاد از اتفاقات اخیر در دانشگاه فردوسی گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر چنین برنامه‌هایی در دانشگاه‌ها نداشتیم؛ اما متاسفانه اخیرا اقداماتی در محیط دانشگاه شهر مشهد رخ داده است که جای تذکر و تامل دارد.
 
امام جمعه مشهد با بیان اینکه دانشگاه محل تضارب آرا و افکار است، بیان داشت:‌ ما نمی‌خواهیم محیط دانشگاه را محدود کنیم و معتقدیم دانشگاه جایی است که باید افکار و آرا در آن به نقد و بررسی گذاشته شود؛ اما این با اردوکشی سیاسی فرق دارد.
 
آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: جایی که کانون فرهنگ است مکان اردوکشی سیاسی نمی‌شود این رفتار به معنای قربانی کردن دانشگاه است.
 
مدیران باید حیثیت دانشگاه را حفظ کنند
 
وی با بیان اینکه مدیران باید حیثیت عرصه دانشگاه را حفظ کنند، افزود: دانشگاه کلوپ سیاسی نیست و نباید افرادی که می خواهند حزب تشکیل دهند و حتی یک شاخه از آن را در خراسان داشته باشند از محیط و فضای دانشگاهی سوءاستفاده کنند.
 
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه این حرکت ابزار کردن دانشگاه محسوب می‌شود، ادامه داد: تلاش برای تشکیل حزب آن هم در فضای دانشگاه به نحوی ابزار کردن و تلاش برای نابودی آن است.
 
آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم این اتفاق در دانشگاه‌ها شکل بگیرد آن هم در دانشگاه فردوسی که یک دانشگاه مادر است و در کنار آن در شهر مشهد مقدس که پیشانی کشور محسوب می‌شود واقعا امری تاسف‌بار است.
 
وی با بیان اینکه در دولت اعتدال بدترین نوع و مصداق افراط همین رفتار اخیر برخی آقایان بود، بیان داشت: اینکه اعتدالیون خودشان بشوند حزب و جریان اجتماعی براساس شعار اعتدال افراطی آگاهانه را انجام دهد یعنی اینکه این جریان اجتماعی تحت یک عنوان و آرم قرار می‌گیرد و این نوعی نفاق است.
 
حمایت از سران فتنه نوعی نفاق در کشور است 
 
عضو خبرگان رهبری در پاسخ به اینکه عارف در برنامه اخیر خود در فردوسی به نوعی از سران فتنه حمایت کرده است، بیان داشت: این نظر شخصی ایشان بوده و در بیان نظر خود آزاد می‌باشد؛ اما جریانی به نام فتنه و حمایت آن در قالب تحریکات یک عده در داخل براساس برنامه‌ریزی سیاسیون خارجی قابل قبول و قابل بخشش نیست.
 
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه یک انتخابات ناب و بی‌نظیر در کشور از سوی فتنه‌گران تبدیل به یک پروژه براندازی شد، گفت: باید پیگیری شود که چگونه افرادی و یا گروه‌هایی نسبت به حادثه‌ای که نظام از آن آسیب دیده است وارد عرصه مقاومت شده‌اند جریانی که بسیار برای کشور مضر بوده است.
 
وی با بیان اینکه باید موسس این اتفاق تحت تعقیب قرار بگیرد، گفت: در صورتی که توافقات فکری و سیاسی به سمت افراط و تفریط حرکت کنند و تنها تحت عنوان شعار در کشور قرار گیرند این گونه اعتدال عین نفاق است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار