زهرا حقی گفت: در سال 92 ما چند خانم دانشجو بودیم که تصمیم گرفتیم با خط مشی جهادی زندگی 50 ساله سیاسی و مبارزاتی روحانی را به مستند تبدیل کنیم و از همان روزها مشخص بود که به علت دوری هشت ساله ایشان از فضای سیاسی بسیاری از سوابق ایشان نام مطلع هستند اما هدف ما ارائه تصویر واقعی به جای یک تصویر جعلی از رئیس جمهور کشور بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، زهرا حقی عضو تیم تحقیقات مستند «من روحانی هستم» در نشست خبری این مستند گفت: ما با علم کافی به حساسیت موضوع بیشترین وقتمان را روی تحقیقات گذاشتیم به مراکزی مثل مرکز اسناد انقلاب اسلامی کتابخانه مجلس و کتابخانه دانشگاه تهران مراجعه کردیم مثلاً در کتابخانه دانشگاه تهران بیشترین چیزی که توانستند به ما بدهند و ما مجاز به استفاده از آن بودیم کتاب خاطرات خود آقای روحانی بود اما این کتاب تنها تا سال ۵۸ را روایت کرده بود و برای بعد از آن ما به منابع نزدیکتر مثل کتاب خاطرات آقای هاشمی مراجعه کردیم.
وی افزود: بعد از اینکه انبوهی از اطلاعات را به دست آوردیم معیارمان برای تبدیل آنها به مستند حفظ حریم شخصی و شان رئیس جمهور بود ما به سراغ حاشیهها و جنجالها نرفتیم و خط قرمز ما حاشیهسازی برای دولت بود آبان 92 کار مستند تمام شده بود اما به خاطر حساسیت موضوع تیم ما چندین بار آن را ویرایش کرد و نسخه نهایی آن دی ماه سال گذشته آماده شد.
محقق مستند «من روحانی هستم» ادامه داد: روز تولد رئیس جمهور یعنی 9 دی را برای رونمایی از مستند انتخاب کردیم بعد از آن در طول چهار ماه اکران مستند در دانشگاههای مختلف هیچ مشکلی به وجود نیامده بود و ما حتی به سراغ کار بعدیمان رفته بودیم اما درست در اولین روز کاری بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی با یک مصاحبه از یک منبع آگاه از دفتر رئیس جمهور و همچنین مشاور مطبوعاتی ایشان با ادبیاتی امنیتی این مستند را مورد هجمه قرار داد مگر میشود بدون یک اتاق فکر برای همچنین عملیات روانی گستردهای عمل کرد.
حقی گفت: اول گفتند محتوا ایراد دارد بعد که منابع ارائه کردیم گفتند نقد مغرضانه بوده است اما مخاطبین گفتند که حرف مغرضانهای در مستند ندیدهاند این بار گفتند که عوامل سازنده وجود خارجی ندارند یعنی حتی تا مرز انکار هویت ما پیش رفتند این افراد که این گونه افکار عمومی را علیه ما مورد هجمه قرار دادند چه طور خودشان از برخورد مصون میدانند.
نماینده گروه رسانهای شفق اظهار داشت: من با تمام معذوریتهایی که برای یک خانم وجود دارد به اینجا آمدم تا از مستندم دفاع کنم هم شناسنامه با خودم آوردهام و هم گذرنامه چون فتنه 88 نشان داد که برخی چگونه از بیرون خط میگیرند اسم این کار تروریسم رسانهای است.
وی خطاب به روحانی گفت: ما فکر میکردیم ابتداییترین معذوریتهای یک خانم درک میشود و اخلاق رسانهای رعایت خواهد شد اما این گونه نبود اتفاقاتی که امروز میافتد شبیه اتفاقاتی است که در ماجرای روزنامههای زنجیرهای در دهه 70 افتاد.
حقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از وضعیت کارگردان مستند پرسید گفت: کارگردان چند سال است که با اسم هنری نبوی در رسانهها و شبکههای اجتماعی حضور دارد و همه ایشان را میشناسند بسیاری از افراد با اسم هنری فعالیت میکنند و ما فکر میکردیم که این معذوریت درباره یک خانم درک خواهد شد نه اینکه هویت او زیر سوال برود.
وی در پاسخ به سوال دیگری که گفته شد آیا عوامل مستند به منابع محرمانه دسترسی داشتند گفت: مثلا یکی از قسمتهایی که این دروغ را در مورد آن مطرح کردند قسمت مصاحبه آقای ظریف بود این قسمت از مستند ایران و غرب بخش سوم برداشته شده است که تولید بی بی سی انگلیسی است وقتی آقای ظریف خودشان با این شبکه مصاحبه کردهاند یعنی که محتوای حرفهایشان محرمانه نبوده است.
حقی در پاسخ به سوال خبرنگاری که در مورد وابستگی آنان به یک جناح خاص پرسید گفت: ما خودمان را فرزند انقلاب میدانیم شناسنامه و گذرنامه داریم و اگر برای قسمتهای بعدی مستند «من روحانی هستم» که درصدد تولید آن هستیم قرار است همچنین جنجالآفرینیهایی صورت بگیرد ضمن اینکه همه را به آرامش دعوت میکنیم از دولت میخواهیم که ما را جزو خود بداند.