حسینی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: با توجه به بالا بودن ظرفیت های جهادی و با عنایت به نام گذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ و همچنین ابلاغ سیاست های مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری در سال گذشته، رویکردهای جدید برای اردوهای جهادی کل کشور را ترسیم و ابلاغ کردیم.
وی افزود: رویکردها در ابعاد فرهنگسازی، گفتمان سازی، آموزش و مطالبه گری است که این چهار عرصه را گروه های جهادی پیگیری خواهند کرد.
حسینی با تشریح رویکرد فرهنگ سازی بیان داشت: به فرهنگ سازی با توجه به جایگاه و نقش آن در پیشرفت و تعالی و تاکید مقام معظم رهبری در مورد فرهنگ، بیشترین تاکید را داشتیم؛ چرا که مقام معظم رهبری فرمودند، فرهنگ مانند هوایی است که استنشاق می کنیم.
معاون سازندگی و کارامد سازی سازمان بسیج دانشجویی موارد مختلف فرهنگ سازی را این طور برشمرد: گروه های جهادی فرهنگ سازی در موارد مختلف را در دستور کار دارند مثل فرهنگ سازی در اصلاح الگوی مصرف (در مواردی مثل آب، برق و انرژی) ترویج فرهنگ کار، کوشش و سختکوشی در مناطق هدف و تبیین رزق مادی و معنوی و نقش برکت در زندگی و اقتصاد خانواده، فرهنگ سازی در مورد استفاده دقیق و موثر از منابع و ارتقای بهره وری عوامل کار و سرمایه، تبیین و تریج فرهنگ کارگروهی و فعالیت های اقتصادی، استفاده صحیح از منابع و عدم اسراف، مدیریت زمان و راه های استفاده از وقت.
وی ادامه داد: در بعد گفتمان سازی و جریان سازی چند نقش را برای اردوها طراحی کردیم. با هدف نشر و تبیین اقتصاد مقاومتی و ترویج ازدواج آسان و فرهنگ سازی و ترویج سبک زندگی اسلامی، هر کدام از اردوهای جهادی امسال نسبت به راه اندازی وبلاگ تخصصی اقدام می کنند.
حسینی افزود: این گروه ها برای تدوین و ترویج مباحث اقتصاد مقاومتی در محیط دانشگاه با محوریت اقتصاد مقاومتی، کرسی های آزاداندیشی برگزار خواهند کرد و هر گروه جهادی یک کرسی جهادی خواهد داشت.
معاون سازندگی و کارامد سازی سازمان بسیج دانشجویی با بیان این که در بعد اقتصاد مقاومتی یکی از نکات اساسی کمک به تولید ملی است، گفت: برای ترویج استفاده از کالای ایرانی گروه های جهادی نسبت به این فرهنگ در محیط دانشگاهی و در روستاهای منطقه هدف، فعالیت هایی انجام می دهند.
وی اظهار داشت: در عرصه آموزشی و پژوهشی از تمام ظرفیت گروه های جهادی استفاده خواهیم کرد و ضمن برگزاری جلسات مشترک بین بسیج اساتید و سایر اقشار مرتبط و گروه های جهادی، کارگروه های تخصصی تشکیل خواهد شد.
حسینی ادامه داد: گروه های پژوهشی ظرفیت جهادی خود را در زمینه های کشاورزی، تولیدات صنعتی، دامپروری و صنایع گیاهان دارویی به کار می برند.
معاون سازندگی و کارامد سازی سازمان بسیج دانشجویی به تشویق اردوهای جهادی به استفاده از ظرفیت دانشجویان رشته بازرگانی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اشاره کرد و گفت: این گروه برای این که بتواند آموزش های بازاریابی را به مردم منطقه هدف و نیروهای مولد مناطق محروم بدهد، به خدمت گرفته می شود.
وی افزود: در بعد مطالبه گری، گروه های جهادی با بررسی عملکردها، نسبت به پیگیری اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مطالبه گری خواهند داشت؛ همچنین ازدواج و افزایش نسل، از محورهایی است که روی آن تاکید ویژه خواهد شد.
حسینی در پایان گفت: گروه های جهادی با استفاده از ظرفیت دانشجوهای رشته های تربیتی و رشته های مرتبط و استفاده از ظرفیت طلاب، نسبت به مشاوره های تخصصی در زمینه ازدواج و مهارت های زندگی اقدام خواهند کرد. با توجه به این که بحث رشد جمعیت، بحث بزرگی است، در این باره کرسی های آزاداندیشی با شعار «ایران جوان بمان» در سطح دانشگاه و محیط نخبگی برگزار خواهند کرد.
ما توي سوريه بسيج رو راه انداختيم.جواب هم داد.
کشوري مثل سوريه که اينجوري مقاومت کرده حقش نيست خرابه بمونه خواهشا يک کاري کنيد اردوهاي جهادي هم توي سوريه تشکيل بشه که ساماندهيش با ما و نيروي کاريش با سوري ها و ايرانيان عاشق.نکنه يه موقع اول سازمان ملل يا ترکيه و قطر پيش قدم بشن وما پشت سرشون باشيم.سوريه خط مقدم نبرد ما با اسرائيله نه ترکيه و قطر.
با تشکر