کد خبر:۳۱۸۵۱۸
حجت‌الاسلام ناظریان:

سبک زندگی اسلامی در کشور ما چون بند آبی ول شده است/ طب سنتی مظلوم واقع شده است

یک محقق و پژوهشگر گفت: سبک زندگی اسلامی در کشور ما چون بند آبی ول شده است و آنچه را که از دشمن گرفتیم تا در برابر آمار طلاق، فساد، آلودگی و بزهکاری مدینه فاضله بسازیم کاملا با شکست روبه‌رو شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ناظریان امروز در همایش طب کل‌نگر به میزانی ستاد همایش‌های ملی طب کل‌نگر و مرکز مطالعات طب اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سالن اجتماعات شماره یک این دانشگاه با محوریت بیانات ائمه، دانشمندان و امام (ره) و امام خامنه‌ای در خصوص طب سنتی بیان داشت: امسال سال عزم ملی در فرهنگ و اقتصاد است اما متأسفانه دولت یازدهم کمی دراین قصه کم‌کاری می‌کند.


وی با بیان اینکه کسانی که احساس تکلیف می‌کنند باید خود در جهت نهادینه کردن طب سنتی به میدان بیایند گفت: توده مردم به لطف خدا مقید به مسائل دینی هستند و اعتقادات طب سنتی فراوان است اما مدیران کم‌کاری می‌کنند که باید در این خصوص فکری اندیشیده شود.


حجت الاسلام ناظریان با بیان اینکه سال‌هاست که طب سنتی در کشور ما مظلوم مانده است بیان داشت:‌ طبی که ساخته دست بشر است بدون اینکه قائل به فداکاری طب سنتی باشد در حال پیشرفت است و من از رفتار طبیبان شیمیایی که درجهت زمینه ظهور کار خود پا بر گلوی طب سنتی گذاشته‌اند راضی نیستیم.


این حقق و پژوهشگر با بیان اینکه طب شیمیایی از سفره طب سنتی برخواسته‌است یادآور شد:‌ با تمام احترامی که برای طب شیمیایی قائل هستم باید بگویم این عزیزان لقمه از پشت سر به دهان می گذارند و حاضر نیستند مردم را با حقیقت طب سنتی آشنا و راه درمان بدون خطر را به آنها بیاموزند.


وی با انتقاد از اوضاع سبک زندگی در کشور تصریح کرد: 35 سال پیش بزرگ‌ترهای ما انقلاب کردند و خوشحال بودند که در مدیریت اسلامی خود بسیاری از ولانگاری‌های اخلاقی، رفتاری، اقتصادی واجتماعی را خواهند برداشت اما متأسفانه امروز می‌بینیم آمار طلاق، چشم‌چرانی آستان تحمل، رفتار عاطفی و تعادل رفتاری ایرانیان از بسیاری از کشورهای اروپایی در سطح پایان‌تری قرار دارد.


حجت الاسلام ناظریان با بیان اینکه مدینه فاضله جمهوری اسلامی ایران با این گونه مدیریت فرهنگی آقایان قابل زیرساخت‌سازی نیست هشدار داد: مشکل ما این است که کسانی در امور کشور مدیریت می‌کنند که طبیب نیستند و درد را نمی‌فهمند در هر سوراخی در این کشور یک معاونت فرهنگی به پا شده است و در هیچ کجای دنیا مانند ایران از دبستان تا دانشگاه مدیر و مسئول و کارفرمای فرهنگی وجود ندارد اما جالب است که لنگ‌ترین جای کشور نیز جایگاه فرهنگی است.


این محقق و پژوهشگر با بیان اینکه اگر براساس طب سنتی رفتار کنیم در ازدواج و تربیت فرزند موفق خواهیم بود طب دارای پنج مرحله از جمله سودا، صفرا، دم، بلغم و مرحله انتهای ارتقائ  روح است اما در طب شیمیایی که جزء نگر است بدون توجه به مزاج شناسی و پاک‌سازی مزاج تنها به درمان شیمیایی می‌پردازد.


وی ادامه داد: حکمت در طب سنتی ارتقا روح است و هر چهار مرحله دیگر تلاش می‌کند تا مرحله پنجم را تکمیل کند اما متأسفانه برخی متولیان طب سنتی نیز نسبت به ارتقا روح بی‌تفاوت شده‌اند و به طبابت بیش از دیگر مراحل می‌پردازند.


وی با انتقاد از خفته بودن کار فرهنگی ابراز داشت: تنها بودجه فرهنگی شهرداری مشهد 130 میلیارد تومان است سوال من از این بزرگواران این است که آیا تنها خرید قرآن برای مساجد کافی است.


وی با انتقاد از متولیان فرهنگی در کشور ابراز داشت: در خصوص سبک زندگی اسلامی متولیان بسیاری در کشور وجود دارند، وزارت ارشاد، وزارت علوم، دانشگاه‌های علوم پزشکی تمام اینها در تغییر در سبک زندگی دارای مجموعه فرهنگی هستند اما سوال اینجاست چرا رهبری در خصوص تغییر در سبک زندگی در تغذیه، در بندهای ابلاغیشان این وظیفه را به طب سنتی محول کرده‌اند.


حجت الاسلام ناظریان با بیان اینکه ما به دنبال چیزهای فراتر از طبات هستیم گفت: باید جامعه را از این وضع نجات دهیم تا آمار بالای چشم‌چرانی، بی‌نمازی، فساد و بداخلاقی از میان مردم ما برداشته شود.


وی به روایت حضرت علی(ع) به کمیل اشاره می‌کند و گفت: کمیل از امیرالمومنین پرسید خودم را به خود بشناسانید امام علی (ع) فرمودند کدام خود کمیل سوال کرد مگر ما به غیر از یک خود، خود دیگری نیز داریم مولا علی (ع) فرمودند انسان دارای چهار خود است خود نباتی و رشد کننده خود حیوانی خود قدسی و درک کننده و خود الهی اما متأسفانه مردم از آن بی‌خبر هستند.


این محقق و پژوهشگر با بیان اینکه تا زمانی که خود نباتی و خود حیوانی در انسان رشد پیدا نکند محل است خود قدسی در فرزندان ما ایجاد شود به انتقاد از متولیان و منبر نشینان بی‌بصیرت پرداخت و گفت: باید سازمان مزاج شناسی در کشور راه بیفتد و راه درست زندگی کردن را به مردم بیاموزیم زیرا دلیل بسیاری از دعواها، بداخلاقی‌ها تندخویی‌ها خودخواهی‌ها رفتارهای عصبی و حتی تغذیه نامناسب و لاغر ماندن برخی افراد به دلیل نشناختن مزاج آنهاست و این از طریق طب سنتی قابل شناخت است.


وی با بیان اینکه بدترین نوع ازدواج، ازدواج یک فرد صفرای با فرد سودایی است بیان داشت: این ازدواج خطاست و براساس طب سنتی یک فرد صفرای دارای مشکلاتی از قبیل افسردگی، تاری دید، خودخواهی، منفی‌نگری و خودمحوری است این فرد پس از ازدواج با یک فرد سودای دچار مشکلات بسیار می‌شود زیرا یک زن سودای اصلا بلد نیست برای همسر خود حتی کمی قر بدهد و پوشیدن یک لباس مناسب برای شوهر را نمی‌فهمد.


وی ادامه داد:‌ فرزند این دو فرد در همان ابتدای تولد شکمش سه روز بیشتر کار نمی‌کند و این یعنی رشد نباتی او با اشکال روبه‌رو می‌شود این بچه لاغر، زیرچشمانش کبودو تندخو رشد می‌کند در 20 سالگی دچار بواسیر و در 40 سالگی به کولیت دچار می‌شود که نوعی سرطان است دچار می‌شود و در نهایت در 60 سالگی با سرطان روده روبه‌رو و از طریق دستگاهی که به روده او وصل می‌کنند دفع مزاج می‌کند. این نتیجه یک ازدواج براساس انجام ندادن آزمایش مزاج شناسی است و این چیزی است که برای طب شیمیایی اصلا اهمیت ندارد.


حجت الاسلام ناظریان در پایان با بیان اینکه متأسفانه ما در اشتباه بزرگ و اصلی یعنی مدیریت فرهنگی دچار مشکل هستیم گفت: ما در کشور تربیت خود نباتی یعنی رشد یک جسم سالم و تربیت خودحیوانی یعنی شنوایی، بویایی و ... را کنار گذاشته‌ایم و از وسط کار می‌خواهیم فرزند خود را قدسی کنیم یعنی خود قدسی او را شکل دهیم که این محال است. اگر می‌خواهیم بقای نسل داشته باشیم باید مزاج خود را درست کنیم و این با طب سنتی و اسلامی امکان‌پذیر است./155ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار