به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی در جمع کارکنان یگان حفاظت قوه مقننه افزود: کشور از نظر اقتدار در مسائل مهم منطقهای کارنامه خوبی دارد و جمهوری اسلامی زندگی سعادتمندانهای برای مردم ایجاد کرده، اما نقص جدی اقتصاد است و باید با ابتکارات نو اصلاح شود.
وی اضافه کرد: نقدینگی زیاد در کشور، بیماری است باید به سمت تولید برود، زیرا تا تولید رونق نیابد، نه تورم کاهش مییابد و نه بیکاری علاج می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در اقتصاد، سهلانگاریهایی از نظر مدیریتی وجود داشته است ولی همه قوا وظیفه دارند برای درمان اقتصاد تلاش کنند.
لاریجانی افزود: از نظر قوانین و سیاستها نقصی نداریم، بلکه باید این سیاستها درست اجرا شود، اقتصاد در دست مردم قرار گیرد، رقابتی شود و بستر برای کارآفرینی به وجود آید.
وی گفت: با واردات نمیتوان اشتغال ایجاد کرد امروز هرگونه رونقبخشی به تولید مبارزه با امپریالیسم است، شعار زیاد داده می شود اما با شعار نمیتوان اقتصاد را رونق داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بخش سیاسی نیز چه در مسائل داخلی و چه خارجی، باید یک فهم دقیق از مسائل وجود داشته باشد، مصاف ما چه در مورد هستهای و چه غیر آن، واقعی است و با لبخند هم قابل حل نیست.
لاریجانی گفت: در موضوع هستهای هدفگذاری قدرتها کاملاً روشن است چنانکه وزیر امور خارجه امریکا اعلام کرد هدف ما دور کردن ایران از فناوری هستهای است.
وی افزود: از نوع مذاکرات هم معلوم است که هدفشان چیست البته اشتباه می کنند چون دستاورد هسته ای ایران با کمک آنها فراهم نشده است بلکه مرهون مجاهدت متخصصان داخلی بوده است لذا آنها نمی توانند درباره آن فرمانی بدهند.
لاریجانی گفت: البته ما از مذاکرات استقبال می کنیم و هیچوقت هم میز مذاکره را ترک نکردیم آنها خود مذاکرات را لغو میکردند.
وی افزود: در عین حال مذاکرات یک منطقی دارد و ایران مطابق مقررات بینالمللی باید کارش را دنبال کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مذاکرات باید مسیرش را طی کند اما دارای پایههای منطقی باشد؛ مذاکرهکنندگان بر اساس همین اسلوب و منطق باید کار را پیش ببرند و مورد حمایت بقیه باشند، یعنی باید از مذاکراتی که از منافع ملی حمایت می کند پشتیبانی کنیم.
لاریجانی با تأکید بر اینکه همگرایی در کشور ضروری است گفت: اختلاف نظر می تواند مبارک باشد چرا که در حالت ایستا رشدی به وجود نمی آید اما اختلاف نظرها اگر معرفتی باشد باعث ترقی می شود ولی نباید به خصومت تبدیل شود.
وی افزود: در حوزه فرهنگی نیز دشمنان به دنبال رفتارهای تساهلی هستند تا مردم را از حقیقت اسلام دور کنند.
رئیس قوه مقننه گفت: در داخل هم نیاز به رفتار سنجیدهای داریم و رونق اقتصادی و تولید باید بدون حاشیه و با پشتیبانیهای سیاسی انجام شود.
وی افزود: در این میان نباید مسائل امنیتی را فراموش کنیم زیرا در یک کشور امن زمینههای رشد ایجاد می شود.
لاریجانی یکی از وظایف سپاه پاسداران را امن نگه داشتن فضای کشور دانست و گفت: سپاه چشم بینای نظام است و بطون مسائل امنیتی را درک میکند.
وی افزود: نهایت راهی که جمهوری اسلامی در پیش گرفته رو به ترقی و تکامل است البته ما سنگهایی در بین راه داریم اما حرکت تکاملی انقلاب کاملاً مکشوف است.
لاریجانی گفت: اگر هر مقطع 10 ساله را با قبل از آن مقایسه کنید پیشرفت انقلاب را می بینید حتی در برخی حوزههای اقتصادی نیز پیشرفتهای ما انکارناپذیر است؛ البته معتقدم که میبایست دقیقتر عمل می شد.
وی افزود: ما دوره گذار را طی می کنیم اما حرکت تکاملی انقلاب در زمینه پیشرفتهای فناوری و امنیت مکشوف است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه حریف میگوید دیگر مقابل ایران دست به تیر نمیبریم به خاطر قدرت ایران است و سپاه یک عامل امنیت برای ایران و حتی منطقه شده است.
لاریجانی افزود: سپاه در همه دورانهای پس از انقلاب روحیه مجاهدانه داشته است و اینکه رهبر معظم انقلاب امسال بر مدیریت جهادی تأکید کردهاند به این سبب است که اگر سبک مدیریتی دارای روشی مجاهدانه باشد، پرش و جهش خواهد داشت.
وی گفت: اگر در همین موضوع هستهای می خواستیم به روش اداری عمل کنیم هیچ گاه این دستاورد به ثمر نمیرسید از این رو رشد یک فناوری پیشرفته با کارهای اداری معمول امکانپذیر نیست.
لاریجانی افزود: در سپاه پاسداران، هم هدفگزینی درست صورت گرفت و هم گامها صحیح برداشته شد و موفقیت سپاه نیز به خاطر مدیریت جهادی بوده است.
وی گفت: شرایط امروز کشور هم اقتضا می کند با همین روش کار، و اهداف را درست تعیین کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مصاف ما تا حدی اقتصادی، تا حدی سیاسی و تا حد زیادی فرهنگی است؛ البته مسائل امنیتی هم جدی است اما نقطه اصلی رویکردها در جای دیگری است.
لاریجانی گفت: چندی پیش یکی از مسئولان امریکایی گفته بود مبارزه با تروریسم را دنبال میکنیم اما نه با اشغال، چون در این زمینه در عراق و افغانستان شکست خوردند.
وی گفت: رویکردهای آنان به سمت تخریب از طریق فرهنگی، سیاسی و اقتصادی رفته و امروز این مسائل پیچیدهتر شده است.