احمد اورنگ در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اشاره به روند متفاوت حلقه های علمی در این استان نسبت به سایر استان های کشور بیان داشت: اساتید دانشگاه های ایلام دانشجویان نخبگان را شناسایی می کنند و بر اساس رشته تخصصی آن ها به حلقه های علمی بسیج اساتید معرفی می کنند.
وی مدت زمان تشکیل حلقه های مذکور را سه سال عنوان کرد و افزود: 30 حلقه علمی با همکاری 30 استاد و 300 تا 600 دانشجو مشکلات استان ایلام را رصد می کنند.
مسئول بسیج اساتید استان ایلام تشکیل حلقه های علمی را دست آوردی برای پر کرد خلاء میان دانشگاه و صنعت دانست و تصریح کرد: اکثر اعضای این حلقه ها از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد می باشند که به صورت داوطلبانه در راستای ارتقای سطح علمی ایلام و رفع مشکلات آن تلاش می کنند.
اورنگ با بیان این که هدف از تشکیل این حلقه ها کادرسازی برای نظام است، ادامه داد: تداوم این رویه علاوه بر تعدیل فرار مغزها، زمینه های تربیت پژوهشگران دغدغه مند برای کشور را فراهم می کند.
وی این حلقه ها را محدود به دانشگاه های شهرستان ایلام خواند و تاکید کرد: یکی از برنامه های بسیج اساتید ایلام ایجاد و گسترش حلقه های علمی در سایر شهرستان های این استان است.
مسئول بسیج اساتید استان ایلام گفت: استان ایلام در بخش کشاورزی و صنعت دارای پتانسیل های بالقوه است، امید است با تحقیقات اساتید و دانشجویان نخبه در حلقه های علمی زمینه های بالفعل کردن توانایی های استان فراهم شود.