به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، از آنجایی که متاسفانه مصرف قرص «ریتالین» به بهانه افزایش قدرت حافظه در ایام امتحانات از سوی دانشجویان افزایش یافته است، دانشگاه کوثر بجنورد اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع «ریتالین دوست یا دشمن» کرد.
در این کارگاه مسئول بهداشت و درمان تیپ 130 ارتش خراسان شمالی بیان داشت: ریتالین در درمان یکی از انواع اختلالات روانی دوران کودکی به نام بیش فعالی استفاده می شود.
جهانگیری افزود: غافل از اینکه این قرص وابستگی بالایی دارد و مانند آمفتامینها (شیشه) اثرات غیرقابل جبرانی را در سیستم عصبی و مغز انسان می گذارد و اغلب برای کاهش خواب و ایجاد سرخوشی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی گفت: به همین دلیل متاسفانه این ماده به عنوان تقویت کننده حافظه و تسهیل کننده یادگیری توسط دانشجویان و جوانان در فصل امتحانات مورد سوء مصرف قرار می گیرد.
مسئول بهداشت و درمان تیپ 130 ارتش خراسان شمالی همچنین به مهمترین عوارض مصرف آن یعنی پرخاشگری، سردرد و سرگیجه، مشکلات معده، دردهای شکمی، بی خوابی و بروز افسردگی بعد از قطع مصرف اشاره کرد و از دانشجویان خواست فریب دوستان ناباب خود را نخورند.
همچنین سرگرد پزشک رامتین جهانگیری، مدرس این گارگاه در پایان نیز به بیان اهمیت و ضرورت آشنایی دانشجویان با آسیب ها و ضررهای ناشی از مصرف ریتالین و راه های پیشگیری از مصرف خود سرانه این قرص ها پرداخت.