رضایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با تاکید بر رسالت اصلی دانشگاه های اسلامی مبنی بر تعلیم و تعلم انسان بیان داشت: دانشگاه به عنوان مبدا تحولات جامعه نباید به بستری برای وارد کردن خدشه به اصول و ارزش های اسلام تبدیل شود.
وی تصریح کرد: اگر بانوان با پوشش مناسب در جامعه حضور یابند و در اماکن عمومی ظاهر شوند، تمام افراد اعم از زنان و مردان در برابر آسیب های روانی مصون می ماند و از سلامت روح و جسم برخوردار خواهند شد.
مسئول خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام درونی کردن فرهنگ حجاب در دانشگاه ها را نیازمند جزم کردن عزم ملی دانست و افزود: مسئولان و متولیان فرهنگی در مقیاس کلان، توجه خویش را به فرهنگ و ارزش های اسلامی مبذول دارند، غفلت و کم توجهی به ارزش های اسلامی در دانشگاه ها این اماکن مقدس را به سالن مد لباس و آرایش تبدیل خواهد کرد.
رضایی خاطرنشان کرد: اساتید و مدرسین دانشگاه در اشاعه فرهنگ اسلامی مهمترین نقش را ایفا می کنند.
وی تقویت گروه هایی متشکل از بانوان آمر به معروف در تمام مراکز آموزش عالی را مهم دانست و گفت: نخستین قدم در تربیت اسلامی تاکید بر نکات مثبت و ایجاد رابطه دوستی با افرادی است که مرتکب افعال ضد ارزشی می شوند، با اخلاق حسنه، بیان نیکو و تاسی از بانوی دو عالم می توان جامعه را به سوی تعالی سوق داد.
مسئول خواهران نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ایلام تصریح کرد: کارگاههای عفاف، تشکیل کانون عفاف و حجاب، مشاوره، امر به معروف و نهی از منکر در خوابگاه ها، تشویق دانشجویان به رعایت حجاب، مسابقات فرهنگی و دعوت از افرادی که به اسلام گرویدند، می تواند به سلامت فضای دانشگاه ها یاری رساند./125الف2/