مهدی بابا هادی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: منظور از عدم تجسس در آیه 12 سوره حجرات که میرزاده به آن اشاره کرده، حفظ آبروی افراد است که به نظر نمی رسد حراست دانشگاه چنین مقصودی را دنبال کرده باشد و حضور حراست در دانشگاه همچون حضور نیروی انتظامی در جامعه برای برقراری امنیت، ضروری است.
وی گفت: حال سوال بنده از میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد این است که حراست دانشگاه، بدون تجسس و بازرسی از دانشجویان، چگونه می تواند امنیت دانشگاه را تامین کند.
مسئول سیاسی دانشگاه پیام نور رشت افزود: این امنیت باید در فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه توسط ارگانی تامین شود که تا کنون بر عهده حراست دانشگاه بوده و معلوم نیست در آینده چه ارگانی قرار است این وظیفه حساس را بر عهده بگیرد.
باباهادی گفت: اگر حراست دانشگاهی وظیفه خود را به درستی انجام نمی داده است، راه حلش، سلب مسئولیت از حراست نیست؛ بلکه ایجاد قوانین مناسب و برنامه ریزی و آموزش مسئولان حراست دانشگاه ها برای عمل کردن به مسئولیت خویش و عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر به درستی و بدون افراط و زیاده روی و با کمک دیگر تشکل های فعال در دانشگاه است.
وی تصریح کرد: البته مقصود آیه مورد نظر، تجسس نکردن در امور شخصی افراد است؛ حال آنکه مسئله حجاب امری فردی نیست و در کشور ما رعایت آن در اماکن عمومی بخصوص دانشگاه ها الزامی است.
مسئول سیاسی دانشگاه پیام نور رشت گفت: در کنار کار فرهنگی، باید با بر هم زنندگان امنیت فکری و روانی دانشجویان و اشاعه دهندگان بی بند و باری در دانشگاه ها که تاثیر بسیار سوئی در آرامش روحی و روانی و در ادامه پیشرفت علمی جوانان این مرز و بوم دارند، بر اساس قانون برخورد شود و دانشگاه آزاد با ابلاغ این بخشنامه، به افت علمی بیش از پیش دانشگاه آزاد، مدرک گرایی و دور شدن فضای دانشگاه از فضای تحقیق و پژوهش کمک شایانی خواهد کرد.
بابا هادی خاطرنشان کرد: این طرز استفاده از آیات شریف قرآن، تفسیر به رای آیه قرآن است که براساس روایات برای نیل به عقاید شخصی، قابل قبول نیست و به شدت مورد نکوهش قرار گرفته است./225الف1/