کد خبر:۳۳۰۵۹۴
جمعه بازار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛

از ترور شاعری به خاطر زبان سرخش تا انتظار رسانه ملی برای شهادت یک جانباز!

شاعری که به خاطر زبان آتشینش ترور شد، آیا خروج «داعش» از نشانه‌های ظهور امام زمان است؟ وقتی تلویزیون منتظر شهادت شهید مدق بود تا مصاحبه اش را پخش کند و ..... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود، «برفی» که خسارت 30 میلیونی به بار آورد!، سنگینی باری که فرمانده ناو وینسنس به دوش کشید، شاعری که به خاطر زبان آتشینش ترور شد، آیا خروج «داعش» از نشانه‌های ظهور امام زمان است؟ وقتی تلویزیون منتظر شهادت شهید مدق بود تا مصاحبه اش را پخش کند و ..... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

 

«برفی» که خسارت 30 میلیونی به بار آورد!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ «برف» مهدی رحمانی توانست ظرف 9 روز نمایش به فروش 31 میلیون تومانی برسد؛ همچنین فیلم «فرش قرمز» به کارگردانی رضا عطاران توانست ظرف مدت 8 روز از اکران به فروش 186 میلیون تومانی برسد.

 

«برفی» که خسارت 30 میلیونی به بار آورد!

 

«برف» مهدی رحمانی توانست ظرف 9 روز نمایش به فروش 31 میلیون تومانی برسد.

 

رویا تیموریان، افشین هاشمی، محمدرضا غفاری، آناهیتا افشار، میلاد کی‌مرام، رابعه مدنی، مینا ساداتی، شیرین‌دخت یزدانبخش از جمله بازیگران این فیلم به شمار می آیند.
 
«برف» ماجرای یک روز از زندگی یک خانواده است که علیرغم مشکلات مالی درگیر برگزاری مراسم آبرومند خواستگاری دخترشان هستند. خانه ویلایی آنها در گروی بانک است و پدر برای رفع مسائل مالی پسر بزرگش تلاش می‌کند و .....

 

سنگینی باری که فرمانده ناو وینسنس به دوش کشید

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ ناخدا ویلیام سی. راجرز سوم که معمولاً به عنوان ویل سی. راجرز سوم شناخته می‌‌شود در دسامبر سال 1938 در فورت‌‌ورث، تگزاس به دنیا آمد. او افسر نیروی دریایی آمریکا بود و بیش‌‌تر به‌‌خاطر فرماندهی ناو یو.اس‌‌.اس‌‌ ‌‌وینسنس(G-49)، یک ناوشکن در کلاس Ticonderoga مجهز به سیستم‌‌های رزمی Aegis شناخته شده است.

 

در زمان فرماندهی او، این ناو مسئول سرنگون کردن پرواز شمارة 655 هواپیمای ایران برفراز خلیج‌‌فارس بود که منجر به کشته شدن 290 غیرنظامی شد و یک ماجرای بین‌‌المللی برای آمریکا به وجود آورد.

 

راجرز دومین فرمانده ناو وینسنس بود و در 11 آوریل 1987 به این سمت منصوب شد. در آن زمان، ناو وینسنس، یکی از تنها پنج رزم‌‌ناو به‌‌آب‌‌انداخته‌‌شده‌‌ای بود که سامانه جدید رزمی موسوم به Aegis را حمل می‌‌کرد. این سامانه یک میلیارد دلاری، یک سیستم مدیریت رزمی یک‌‌پارچه رایانه‌‌ای بود. وینسنس اولین رزم‌‌ناو از این نوع بود که به ناوگان اقیانوس آرام پیوست. مرکز این سامانه یک رادار پیشرفته، دارای ردیابی اتوماتیک چندمنظوره سه بعدی و زمان‌‌بندی‌‌شده موسوم به AN/SPY-1 است.

 

فیلم «برف» دارای نگاهی قرآنی است

 

مهدی رحمانی کارگردان فیلم سینمایی تازه اکران شده «برف» در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص ویژگی‌های متمایز کننده فیلم برف گفت: برف فیلمی است که ببیننده می‌تواند به راحتی با آن ارتباط برقرار کند زیرا ماجرای آن در زندگی همه ما کمابیش و به شکل‌های مختلف اتفاق افتاده است. به همین دلیل برف تنها یک فیلم سینمایی نیست بلکه روال عادی زندگی را روایت می‌کند و برای همین مخاطب با آن ارتباط برقرار می‌نماید.

 

وی در رابطه با نوع پایان‌بندی فیلم برف اظهار داشت: انتقاداتی بر من وارد شده که چرا پایان فیلم را به این شکل تمام کرده‌ام اما به نظرم این پایان‌بندی مناسب است و نیازی به تغییر آن احساس نمی‌کنم و از کاری که انجام داده‌ام راضی هستم.

 

شاعری که به خاطر زبان آتشینش ترور شد

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سید محمد رضا عشقی معروف به میرزاده عشقی که در سال 1272 در شهرستان همدان متولد شد از شاعران و مبارزان معروف عصر رضا شاه بود. عشقی گاه‌گاهی در روزنامه‌‌ها و مجلات، اشعار و مقالاتی منتشر می‌‌ساخت که بیشتر جنبه وطنی و اجتماعی داشت. چندی هم شخصاً روزنامه «قرن بیستم» را با قطع بزرگ در چهار صفحه منتشر می‌‌کرد که امتیازش به خود او تعلق داشت لیکن بیش از 17 شماره انتشار نیافت. در آغاز زمزمه جمهوریت، عشقی دوباره روزنامه «قرن بیستم» را با قطع کوچک در هشت صفحه منتشر کرد که یک شماره بیشتر انتشار نیافت و بر اثر مخالفت، روزنامه اش توقیف شد.

 

میرزاده عشقی پیش از آغاز مبارزاتش به همراه رضاخان و همراه عده‌‌ای دیگر، جهت کمک به عثمانیان در جنگ جهانی اول به آن جا سفر کردند. دیدن ویرانه‌‌های طاق کسری در مدائن باعث نوشته شدن اپرای رستاخیز شهریاران ایران شد. عشقی پس از بازگشت در صف مخالفان جدی سردار سپه درآمد.

 

آیا خروج «داعش» از نشانه‌های ظهور امام زمان است؟

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ اسماعیل شفیعی سروستانی؛ هجوم مغولوار لشکر وحشت سلفی، داعش، به سرزمین «عراق» پس از «سوریه»، به ناگهان زنگ خطر را برای ساکنان شرق اسلامی به صدا در آورد. پیشروی عجیب و غریب در جغرافیای بزرگی از دو سرزمین سوریه و عراق، کشتار بیرحمانه و مثال زدنی بیگناهان شیعه، مثله کردن اجساد، ذبح بیگناهان و شعار دولت اسلامی عراق و شام و بالأخره پرچم سیاه این جنایتکاران، این گمان را به ذهن بسیاری از ساکنان «ایران»، عراق و «بحرین» و ... متبادر ساخت که این واقعه در مسیر خروج سفیانی و پیشقراولان آن است. همان که در روایات ائمّة دین(ع) از او و هجمهاش، به عنوان اوّلین نشانة حتمیّة ظهور یاد شده است.
 
 
برخی شباهتها در اقوال و اعمال گروه داعش سلفی با همة آنچه که روایات اسلامی دربارة سفیانی و عملکرد لشکریانش بیان کردهاند، این گمان را تقویت میکرد.

 

تجمع «حجاب و عفاف» مقابل پارک ملت برگزار می‌شود

 

سید علی موسوی مسئول روابط عمومی تجمع حجاب و عفاف در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» گفت: تجمع حجاب و عفاف روز بیست و یک تیر ماه از ساعت 17 جلوی درب اصلی پارک ملت برگزار خواهد شد.

 

موسوی در خصوص هدف از برگزاری تجمع حجاب و عفاف در 21 تیرماه گفت: وضعیت حجاب در جامعه روز به روز بدتر می شود و هدف ما از برگزاری این تجمع احیای حجاب و عفاف در جامعه است. مطالبه اول ما هم از مسئولینی است که در این زمینه وظیفه دارند و باید پاسخگو باشند اما تا کنون پاسخگو نبوده‌اند.

 

وقتی شهید صدوقی به جای نگهبان خانه‌اش نگهبانی داد


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سومین شهید محراب آیت الله شهید شیخ محمد صدوقی در سال 1287 هجری شمسی در یزد متولد شد. وی مدت 21 سال در قم به فراگیری علوم اسلامی پرداخت و از آغاز مبارزات امام خمینی (ره) چه پیش از قیام 15 خرداد و چه پس از آن، همواره از یاران و مروجان افکار ایشان بود.

 

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شهید صدوقی امام جمعه یزد بود و سرانجام در روز یازده تیر سال 1361 در حالی که نماز جمعه را ترک می‌کرد توسط یک منافق به شهادت رسید.

 

حسن ابویی مهریزی که از نگهبانان بیت شهید صدوقی در روستای حسین آباد مهریز بود، خاطره‌ای زیبا از این شهید روحانی روایت می‌کند. وی می‌گوید: در سال 1358 که آیت الله صدوقی به حسین آباد مهریز تشریف آورده بودند من حدود 14 ساله بودم و به عنوان بسیجی جهت نگهبانی به منزلی که معظم له حضور داشتند رفته و روی پشت بام پست می‌دادم.
 

 ده‌نمکی به حوزه شعر ورود می‌کند

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ بازار نشر در هفته ای که گذشت با خبرهای متنوعی همراه بود؛ از واکنش صالحی به اظهارات کمیسیون فرهنگی تا ورود ده نمکی به حوزه شعر. خبر اول اینکه:
 
سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد در خصوص کتاب «ایران در گذر روزگاران» گفت: وقتی که خبر شما به دست بنده رسید، این مسئله را پیگیری کردم اما نکته اینجاست که در ماه 3 یا 4 هزار کتاب برای ما می اید مطمئنا همه کتاب ها را من نمی بینم؛ این مسئله را به مدیر اداره کتاب آقای شجاعی صائین منتقل کردم و از ایشان خواستم اطلاعات کتاب را به بنده بدهند.

 

وی افزود: نکته اول این است که این کتاب 23 آذر 92 به برای بحث مجوز به اداره کتاب آمده است و جزء کتاب های ممنوعه نبوده، پنج سال قبل فیپا را ناشر گرفته است اما به دلایلی آن را ارائه نداده، پس این بحث که کتاب ممنوعه ا ی به کتاب مجاز  تبدیل شده باشد عملا رد می شودد، در مورد کتاب هم ممکن است گفته شود که بررس بی ملاحظه ای این کتاب را بررسی کرده و همین طوری مجوز داده است و یا اینکه ساختار، ساختار غیر قابل اعتمادی است.

 

ائمه جمعه باید جلوی سوء استفاده دیگران از موقعیتشان را بگیرند

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سال 1393 با تدبیر رهبر معظم انقلاب سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامیده شده که این مسأله اهمیت مسأله فرهنگ را نشان می‌دهد. در کشور ما دستگاه‌ها و نهادهای رسمی زیادی متولی امر فرهنگ هستند، اما نهادها و اقشار دیگری نیز وجود دارند که شاید به صورت رسمی در زمره متولیان عرصه فرهنگ قرار نگیرند اما نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی جامعه دارند. یکی از این اقشار، «ائمه جمعه» هستند که به دلیل ارتباط با مردم و به خصوص جوانان می‌توانند نقش مهمی در عرصه فرهنگ سازی ایفا کنند. مقام معظم رهبری نیز به جایگاه نماز جمعه و ائمه جمعه توجه زیادی دارند و نقش آنها را در عرصه فرهنگ برجسته نموده‌اند.

 

از این رو، گفتگویی داشتیم با حجه الاسلام «سید علی مروج» امام جمعه شهرستان اندیشه و از وی در مورد نقش ائمه جمعه در فرهنگ کشور سوالاتی پرسیدیم که مشروح این گفتگو را پیش رو دارید.

 

راه حل مرحوم ابوترابی برای جلوگیری از سوء هاضمه اسرا در ماه رمضان


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ عبدالمجید سراوانی در مورد خاطرات خود از دوران اسارت و تقارن این دوران با ماه مبارک رمضان می‌گوید: ماه رمضان فرا رسیده بود. گرچه عراقی‌ها دل خوشی از روزه گرفتن اسرا نداشتند و از این موضوع راضی به نظر نمی‌رسیدند، اما جلوی روزه گرفتن آن‌ها را هم نمی‌گرفتند. با رسیدن این ماه مبارک، همه برادران در حال و هوای دیگری قرار گرفتند و اعمال عبادی با جدیت بیشتری دنبال می‌شد.

 

یک روز موقع افطار یکی از اسرا که صدای زیبایی داشت، بلند شد و شروع به گفتن اذان کرد، اما هنوز چند جمله‌ای از اذان را سر نداده بود که چند سرباز بعثی در حالیکه مضطرب و عصبانی به نظر می‌رسیدند، وارد آسایشگاه شدند و بلافاصله او را با خود بردند. آن‌ها قبل از رفتن فریاد زدند: «از این به بعد هیچ کس اجازه گفتن اذان را ندارد». آن شب گذشت و از برادر مؤذن خبری نشد. فردا صبح که مسئولان غذا برای گرفتن صبحانه راهی آشپزخانه شدند، متوجه شدیم که عراقی‌ها برای تنبیه کردن اسرا به خاطر گفتن اذانِ دیشب، از دادن غذا به اسرا خودداری کرده‌اند.
 

 وقتی تلویزیون منتظر شهادت شهید مدق بود تا مصاحبه اش را پخش کند


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ شهادت در فرهنگ دینی و بومی ما مقام بزرگی است و شهدا با نحوه مرگ خود به این مقام دست پیدا کردند اما بدون تردید نحوه زندگی آنها به گونه‌ای بوده که این نوع مرگ را برای آنها رقم زده است. یکی از بهترین افرادی که در خصوص نحوه زندگی شهدا اطلاع دارند و واجد این شایستگی هستند که زندگی عملی شهدا را حداقل در بعد خانوادگی آن به تصویر بکشند همسرانشان هستند. در سلسله گزارش‌های «سبک زندگی شهدا به روایت همسرانشان» راوی روایت زنان شهدا از زندگی همسرانشان می‌شویم.

 

در پنجمین شماره از این سلسله گزارش‌ها به بازخوانی برگ‌هایی از زندگی خانوادگی شهید منوچهر مدق می‌پردازیم. شهید مدق در 31 خرداد سال 1335 متولد شد و در 4 تیر 1359 با فرشته ملکی ازدواج کرد. وی در 2 آذر سال 1379 به دلیل صدمات ناشی از جراحات شیمیایی به شهادت رسید.


محور فعالیت‌های فرهنگی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در سال جدید

 

علیرضا کریمی، دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با فعالیت های فرهنگی این اتحادیه در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اظهار داشت: کاری که ما در اتحادیه پیگیری می کنیم توزیع محصولات فرهنگی است و تصمیم گرفته ایم به عنوان یک توزیع کننده خوب باشیم تا تولید کننده یا مصرف کننده.

 

وی افزود: در بررسی هایی که در زمینه های مختلف مانند ادبیات داستانی، کتاب، سینما و غیره داشتیم به این نتیجه رسیدیم که محصولات خوب کم نداریم، اما همین محصولات خوب به صورت مناسبی توزیع نمی شود و این آثار که می توانند اثرگذاری فراوانی داشته باشند گاهی اوقات اصلاً دیده نمی شوند.

 

سینما به کمک «تجریش ناتمام» می‌آید!


غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به جلسه امروز شورا گفت: فیلم «تجریش ناتمام» پوریا آذربایجانی از چهارشنبه این هفته در سرگروه استقلال به جای فیلم «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» اکران می شود.

 

وی ادامه داد: همچنین در جلسه امروز شورا مقرر شد فیلم «رهاتر از دریا» ساخته حمید طالقانی از همین هفته به جای فیلم «دربست آزادی» در سرگروه آزادی به روی پرده نمایش برود.

 

سزای توهین نکردن به امام (ره) در روز اول ماه رمضان

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سردار مرتضی حاج باقری در مورد خاطرات خود از دوران اسارت و تقارن این دوران با ماه مبارک رمضان می‌گوید: ما در دوران اسارت جز مفقودین بودیم یعنی نه ایران از ما خبر داشت و نه صلیب سرخ جهانی نام ما را ثبت کرده بود. به همین جهت مشکلات ما از سایر اسرا بیشتر بود. هیچ نام و نشانی از ما در جایی نبود.

 

وقتی عراقی‌ها جهت قبله را تغییر می‌دادند

 

عراقی‌ها به ما خیلی سخت می‌گرفتند جز ارتباط و اتکال به خدا هیچ راهی نبود تنها امیدمان استعانت خداوندی بود. یکی از راههای تحکیم ارتباط الهی بحث نماز و روزه بود. بچه‌هایی که با ما در اردوگاه 12 و 18 بودند تقریبا ماه رجب و ماه شعبان را در استقبال از ماه رمضان روزه می‌گرفتند هر چند که روزه گرفتن و نماز خواندن حتی به صورت فرادی جرم بود. بارها اتفاق می‌افتاد که هنگام نماز دژخیمان بعثی به بچه‌ها حمله می‌کردند و جهت آنها را از قبله تغیر می‌دادند و نماز را بهم می‌زدند حتی یک شب مجبور شدیم نماز مغرب و عشا را به حالت خوابیده و زیر پتو به جا بیاوریم.

 

جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی بزودی برگزار می‌شود

 

سید ضیا هاشمی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برگزاری جلسه نظارت بر نشریات دانشجویی گفت: این جلسه با حضور اعضای جدید کمیته تا اواخر تیرماه تشکیل خواهد شد.

 

امام جمعه خوب کسی است که همسر و فرزندانش به نماز جمعه بیایند

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سال 1393 با تدبیر رهبر معظم انقلاب سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامیده شده که این مسأله اهمیت مسأله فرهنگ را نشان می‌دهد. در کشور ما دستگاه‌ها و نهادهای رسمی زیادی متولی امر فرهنگ هستند، اما نهادها و اقشار دیگری نیز وجود دارند که شاید به صورت رسمی در زمره متولیان عرصه فرهنگ قرار نگیرند اما نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی جامعه دارند. یکی از این اقشار، «ائمه جمعه» هستند که به دلیل ارتباط با مردم و به خصوص جوانان می‌توانند نقش مهمی در عرصه فرهنگ سازی ایفا کنند. مقام معظم رهبری نیز به جایگاه نماز جمعه و ائمه جمعه توجه زیادی دارند و نقش آنها را در عرصه فرهنگ برجسته نموده‌اند.

 

مسئولان باید کتاب سالم در اختیار مردم بگذارند


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سال 1393 با تدبیر رهبر معظم انقلاب سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامیده شده که این نامگذاری نشان می‌دهد دغدغه‌های ویژه ایشان در این سال دو مولفه اساسی «اقتصاد» و «فرهنگ» هستند. اما دغدغه‌های فرهنگی رهبر انقلاب تنها محدود به سال جاری نیست و ایشان در مناسبت‌های مختلف دغدغه‌های فرهنگی خود را در حوزه‌های مختلف تبیین و تشریح نموده‌اند. با وجود این و پس از تأکیدات مکرر ایشان بر مساله فرهنگ و ضرورت توجه به آن توسط نهادهای مختلف که در سالیان متمادی مطرح شده و همچنین تذکراتی که ایشان در مورد مسایلی مانند تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی داشتند باز هم در عرصه فرهنگ کاستی‌های بسیاری وجود دارد به گونه‌ای که این مساله باعث شده ایشان فرهنگ را به عنوان یکی از مولفه‌های عنوان سال 93 مطرح کنند و این نشان از اهمیت موضوع دارد.

 

یکی از مهمترین حوزه های فرهنگی کشور که نقش بسیار مهمی در عرصه فرهنگ دارد حوزه فرهنگ کتاب و نشر است. رهبر معظم انقلاب در مناسبت های مختلف بر اهمیت کتاب و کتابخوانی و نقش آن در بهبود فرهنگ عمومی کشور تأکید داشته اند و با اقداماتی عملی مانند حضور در نمایشگاه کتاب و نوشتن تقریظ روی کتاب های مهم و معرفی کتاب های خوب در سخنرانی های خوب در گسترش فرهنگ کتابخوانی تلاش داشته اند.


وقتی عاشورا دوباره تکرار شد!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ کتاب «یاور صادق» نوشته حسین نیری به خاطرات شفاهی حاج محمدصادق بنایی می پردازد که برای اولین بار درسال 1391 توسط انتشارات فاتحان منتشر و راهی بازار کتاب شده است.

 

در بخشی از این کتاب می خوانیم:
 
در آن زمان، مردم در انتخاب حاکم، رهبر مذهبی را ترجیح دادند. زیرا رهبر مذهبی،‌ خدا را می‌پرستید. یزید هم حاکم بود، اما امام حسین (ع) را کشت. یک سمت حضرت امام بود؛ کلامش با سخنرانی‌ها و اعلامیه‌هایی که می‌دادند، تاثیرگذار بود. بچه مسلمان هم دینش را ول نمی‌کند! همه از شخص عادی گرفته تا سرهنگ و امثال من، در مراسم امام حسین (ع) آرزو می‌کردیم که کاش در کربلا بودیم و در رکاب آقا کشته می‌شدیم. از قضا این فرصت در یک مقطع برای ما فراهم شد. یک عمر شعار دادیم، حالا این یزید زمان و این هم بچه پیغمبر (ص).
 
روز سوم، بعد از غارت مسلسل‌سازی، آقای دانش آشتیانی، عالم خیر مسجد محل‌مان گفت: همه افرادی که اسلحه می‌بردند، صالح نیستند. سعی کنید اسلحه‌ها را جمع‌آوری کنید.
 
شروع کردیم به جمع‌آوری. کوچه ما بن‌بست بود. پنج شش نفر از خانم‌ها ایستادند انتهای کوچه. حدود بیست جوان هم ایستادند و کسانی را که اسلحه می‌بردند می‌گرفتند. اگر می‌دیدند مذهبی هستند و در خط تشکیلات، رد می‌شدند اگر نبودند اسلحه‌هاشان را می گرفتند.

 

واکنش شهید دیالمه به تخریب صندلی‌های سینما

 

روه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ شهید عبدالحمید دیالمه یکی از هفتاد و دو تنی بود که به همراه شهید بهشتی در انفجار تروریستی روز هفتم تیر ماه سال 1360 به شهادت رسید. به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت این شهید در این گزارش نگاهی داریم به خاطراتی که دوستانش از وی نقل کرده اند.

 

مهندس مهدی صالحی: دیالمه مقدم بر سلام بود. حتی نسبت به مخالفین خودش. یعنی کینه ای نبود. چون برای خودش کار نمی کرد. این خصلت برای آدمی که کار سیاسی می کند واقعا نادر و استثناست. ابزار کار سیاسی جنگ و جدل و جبهه گیری است. دیالمه در عین حال که قاطعانه در مقابل منحرفین می ایستاد از شخصی نفرت نداشت.

 

حالا تصورش را بکنید، چنین کسی نسبت به دوست چقدر محبت دارد. عجیب اهل پذیرایی و هدیه و بذل و بخشش بود، آن هم با ادب و احترام. تمام مدتی که در محضرش بودی در برابرت دو زانو می نشست. با این حال برای وقت خودش هم ارزش قائل بود. اگر وقت نداشت مؤدبانه می گفت الان کار دارم. چون به طور حقیقی از وقتش درست استفاده می کرد.

 

وقتی فیلم ضد ارزش به عنوان فیلم اجتماعی معرفی می‌شود!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:

 

اکران «ردکارپت» و «برف» از 4 تیرماه/امسال به جای «اذان تا اذان» طرح ویژه ماه رمضان اجرا می‌شود
 
سخنگوی شورای صنفی نمایش از آغاز اکران فیلم های سینمایی «ردکارپت» و «برف» از 4 تیرماه و تصویب طرح توزیع بلیت نیم بها در ماه مبارک رمضان خبر داد.
 
غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره مصوبات آخرین جلسه این شورا عنوان کرد: فیلم سینمایی «برف» ساخته مهدی رحمانی از چهارم تیرماه به جای فیلم سینمایی «پنج ستاره» به سرگروهی سینما آفریقا به روی پرده سینماهای کشور خواهد رفت.
 
وی افزود: فیلم سینمایی «ردکارپت» ساخته رضا عطاران نیز به جای فیلم سینمایی «متروپل» از چهارم تیرماه به سرگروهی سینما قدس اکران خواهد شد.
 
فرجی در خصوص اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان در سینماها تأکید کرد: در جلسه امروز مقرر شد سینماها در ماه مبارک رمضان و پس از افطار بلیت نیم بهاء به فروش برسانند و بعد از سانس‌های موظف به علت تنوع فیلم، سینماها می‌توانند با عقد قرارداد و اخذ حواله فیلم، فیلم‌های دیگری را اکران کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار