محمد زارع در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به مشکلات خوابگاه های دانشجویی دانشگاه یزد گفت: خوابگاه های دانشگاه یزد از دو مجموعه خوابگاه برادران و خوابگاه خواهران تشکیل شده است؛ اما متاسفانه خوابگاهی برای دانشجویان متاهل در نظر گرفته نشده که همین مورد را می توان از مشکلات دانشجویان متاهل دانست.
وی افزود: به هرحال دو مجموعه خوابگاه موجود هر کدام دارای مشکلات خاص خود هستند که در اینجا سعی شده است مشکلات و معضلات مشترک و با اهمیت تر ذکر شوند.
دبیر انجمن علمی دانشجویی کل دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: با تلاش های بسیار مناسب رئیس دانشگاه یزد و معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بسیاری از نقطه های قوت دانشگاه تقویت شده است که از جمله آن ها می توان به جشن ها و اردوهای زیارتی و سیاحتی، باز شدن درب لاله خوابگاه خواهران، برداشتن دیواره ها در خوابگاه خواهران و فنس ها در خوابگاه پسران، پخش آب معدنی در خوابگاه در هنگام بحران آب، رسیدگی به مشکلات فنی و حضور به موقع تاسیسات است.
زارع تصریح کرد: البته مشکلاتی نیز در مجموعه های خوابگاهی وجود دارد که از آن ها می توان به بیشترین گله و شکایت دانشجویان طبق معمول مسئله غذای خوابگاه اشاره کرد که دانشجویان از کیفیت و قیمت غذا راضی نیستند و به گفته برخی از آن ها واقعا بعضی از غذاهای سلف غیرقابل خوردن است؛ اما متاسفانه با وجود اینکه این موضوع مسئله جدیدی است؛ اما تاکنون به این موضوع به طور جدی رسیدگی نشده است.
وی ادامه داد: سرعت پایین اینترنت از جمله موارد دیگر مشکلات دانشجویان خوابگاهی است که اگر از سرعت هم چشم پوشی کنیم، مسئله مهمتر پوشش ضعیف اینترنت در خوابگاه همچنان نگران کننده است؛ چرا که مودم های وایرلس در خوابگاه ها پاسخگوی نیاز دانشجویان نیست و با توجه به نیاز دانشجویان به اینترنت مسئولان باید بعد از غذا به این مشکل هرچه سریعتر رسیدگی کنند.
دبیر انجمن علمی دانشجویی کل دانشگاه یزد گفت: مشکل کمبود اتاق در خوابگاه هم چندسالی است گریبان گیر دانشجویان خوابگاهی شده است که با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه، خوابگاها ظرفیت این همه دانشجو را ندارند و بعضا اتاق های چهار نفره با اضافه کردن یک یا دو تخت به پنج یا شش نفره تبدیل می شوند و در اختیار دانشجویان قرار می گیرند.
زارع با گلایه از برخی برخوردهای مسئولان خوابگاه خواهران با دانشجویان گفت: امیدواریم با پیشگری ریاست دانشگاه و مسئولان مربوطه خوبگاه ها این مشکل نیز حل شود.
وی در پایان گفت: به امید روزی که یاد بگیریم و شرایط نیز اجازه دهد که بدون هیچ دغدغه ای به کار علمی بپردازیم./255الف1/