علی ناصری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص علت پیگیری نمایندگان مجلس جهت استیضاح وزیر علوم گفت: نمایندگان مجلس با توجه به وعدههای وزرا و اینکه درصدد بودن فراجناحی عمل کنند و با دولت وارد تعامل شوند، به وزرا رای اعتماد دادند.
وی افزود: حتی مشاهده میکنیم با وجود اینکه با وزرای نفت، تعاون و علوم موافق نبودند؛ اما به دلیل ایدهها، طرحها و برنامههایی که آنان مطرح کردند، رای اعتماد بالایی به آنان دادند؛ مشروط به اینکه در بین گروه خود از فتنهگران استفاده نکنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: به دلیل عمل نکردن به وظایف و استفاده از فتنهگران و عزل و نصبهای بیش از حد به خصوص در وزارت علوم، نمایندگان درصدد استیضاح وزیر علوم برآمدند؛ اما در بین نمایندگان هستند کسانی مانند لاریجانی که با این امر مخالف هستند و از تمام توان خود بهره میگیرند تا استیضاح صورت نپذیرد.
ناصری با اشاره به اینکه از رئیس مجلس انتظار داشتیم مستقیما وارد جریان شده و امر استیضاح را سرعت ببخشد ،خاطرنشان کرد: این در حالی است که متاسفانه وی با این امر مخالف بوده و تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا نمایندگان از حق قانونی خود کنار بکشند.
وی با بیان اینکه وظیفه قانونی نمایندگان این است که از انحراف در دانشگاه جلوگیری کنند، گفت: انقلاب و فتنه دو آزمونی بودند جهت پاکسازی و شناسایی فتنهگران در کشور؛ و این دو آزمون سبب شد بهتر بتوانیم کسانی که خود را منصوب به انقلاب میدانستند، بشناسیم.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: متاسفانه بر خلاف تاکیدات مقام معظم رهبری که دانشگاه نباید جولانگاه احزاب سیاسی شود، شاهد عدم توجه به این سخنان هستیم.
ناصری مسئولیت دادن به منتسبین فتنه را بزرگترین اشتباه وزارت علوم دانست و گفت: عمل نکردن به وعدههای داده شده، عدم توجه به مسائل پژوهشی و فرهنگی، درگیر کردن دانشگاه با مسائل سیاسی و بازگرداندن افراد فتنهگر به دانشگاه و دفاع وزیر علوم از آنان، انتصاب افرادی همچون میلی منفرد و جعفر توفیقی به عنوان مشاور آموزشی و مشاور عالی، از جمله مواردی است که سبب شده نمایندگان به گزینه استیضاح وی برسند./155الف1/