آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۳۶۷
معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش روز جهانی جمعیت اعلام کرد:

برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش فاصله ازدواج تا فرزندآوری

علی اکبر سیاری گفت: وزارت بهداشت برنامه هایی برای کاهش فاصله ازدواج تا فرزندآوری و کم کردن زمان بین حاملگی ها در نظر دارد.
برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش فاصله ازدواج تا فرزندآوری

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش روز جهانی جمعیت که امروز در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به جمعیت 15 تا 64 سال به عنوان جمعیت فعال گفت: 70 درصد جمعیت کشور را جمعیت فعال تشکیل می‌دهد و در واقع ما دوران طلایی جمعیت را داریم و هنر ما این است این جمعیت را در جهت توسعه کشور به کار بگیریم.

 

علی اکبر سیاری با اشاره به این که 32 درصد جمعیت کشور در سن 20 تا 34 سالگی و در زمان کار و ازدواج هستند، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد کاهش نرخ باروری است و اکنون این نرخ به  1.8 رسیده است.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که بیش از 11 میلیون نفر در کشور در سن ازدواجند ولی هنوز مجرد هستند، به کاهش آمار ازدواج در بین سال‌های 85 تا 92 اشاره کرد و گفت: این در حالی است که سیاست‌های ابلاغی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری بر تسهیل ازدواج و فرزندآوری تأکید دارد و یکی از عوامل عدم ازدواج، بیکاری است به طوری که 20 تا 25 درصد از جمعیت جوان بیکار هستند.

 

سیاری از افزایش روند طلاق بین سال‌های 85 تا 92 خبر داد و گفت: از 800 هزار واقعه ازدواج که سالانه ثبت می‌شود 20 درصد به طلاق منجر می‌شود که 50 درصد آنها در 5 سال اول زندگی رخ می‌دهد.

 

وی فقر و اختلافات مالی، اعتیاد، ازدواج تحمیلی و عدم تفاهم را از دلایل افزایش طلاق در کشور دانست و گفت: 3 عامل سازگاری، معیشت و سلامتی باعث تحکیم ازدواج می‌شوند.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به وجود 3 میلیون زوج نابارور در کشور گفت: این را هم باید دانست که اگر زنان زیر 18 سال باردار شوند خطر مرگ در آنها افزایش می‌یابد. همچنین بارداری بالای 35 سال 27 درصد، بارداری ناخواسته 21 درصد، بیش از 4 فرزند 18 درصد و فاصله بارداری کمتر از دو سال خطر مرگ را 34 درصد افزایش می‌دهد.

 

سیاری مراقبت‌های قبل و حین بارداری و ارائه تسهیلاتی در پایان بارداری را از جمله اقداماتی دانست که به صورت رایگان در نظر گرفته شده و اشاره کرد که بهتر است مکمل‌های دارویی مثل قرص آهن نیز به صورت رایگان داده شود.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به برنامه های وزارت بهداشت در زمینه تسهیل فرزندآوری و سلامت باروری اعلام کرد: وزارت بهداشت با کمک وزارت رفاه، برنامه هایی را جهت تسهیل انجام آزمایش های ژنتیکی در نظر گرفته چون 3 درصد افراد جامعه دارای مشکلات ژنتیکی هستند.

 

وی با اشاره به این که همچنین برنامه هایی برای کاهش فاصله ازدواج تا فرزندآوری و کاهش زمان بین حاملگی ها در دست داریم، گفت: در حال حاضر زمان بین ازدواج و فرزندآوری طولانی شده و این برای سلامت مادران بسیار مضر است.

 

سیاری در پایان گفت: سالها شعار ما با عنوان فرزند کمتر زندگی بهتر بوده در حالی که حالا باید سیاست هایمان بر مبنای افزایش نرخ جمعیت به همراه تضمین سلامت مادران و کودکان باشد. 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار