آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۸۵۹
يك استاد دانشگاه:

بايد قانون سال 72 را در خصوص كاهش جمعيت لغو كنيم/ آنها كه آگاهانه مانع افزايش جمعيت مي‌شوند، زمان را مي‌خرند

يك استاد دانشگاه در خصوص موانع موجود بر سر راه افزايش جمعيت خاطر نشان كرد: آنان كه آگاهانه مانع افزايش جمعيت و پيشبرد اهداف جمعيتي كشور مي‌شوند تنها به دنبال اين هستند تا زمان را بخرند و مي‌توان گفت طرح قانون 55 ماده‌اي در مجلس كه تصويب آن نيز بسيار زمان مي‌برد يكي از همين تلاش‌هاي مغرضانه مخالفين افزايش جمعيت در داخل كشور است.

سیاح در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»در مشهد، با بيان اينكه عذرخواهي مقام معظم رهبري به اين دليل بودكه هر چه سريع‌تر به دنبال علاج مسئله جمعيت برويم گفت: ما پس از اين بيانات مهم رهبر در انتظار عذرخواهي عاملان اصلي اين كاهش جمعيت نبوديم؛ اما اميدواريم همان‌هايي كه در اين مسير آگاهانه يا ناآگاهانه موجب كاهش جمعيت كشور به اين شدت شدند اكنون در مسير افزايش جمعيت به ياري ما بيايند.

 

محقق مسائل جمعيتي كشور با بيان اينكه عده‌ كثيري ناآگاهانه در مسير كاهش جمعيت حركت مي‌كنند يادآور شد: آنان كه آگاهانه مانع افزايش جمعيت و پيشبرد اهداف جمعيتي كشور مي‌شوند تنها به دنبال اين هستند تا زمان را بخرند و مي‌توان گفت طرح قانون 55 ماده‌اي در مجلس كه تصويب آن نيز بسيار زمان مي‌برد يكي از همين تلاش‌هاي مغرضانه مخالفين افزايش جمعيت در داخل كشور است.

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه طرح تصويب قانون 55 ماده‌اي طبق ادعاي خود نمايندگان مجلس نياز به چندهزار ميليارد هزينه و بسيار زمان‌بر است و تقريبا غيرممكن مي‌نمايد گفت: این نشان از بن‌بست‌هاي پيش رو در خصوص رسيدن جمعيت كشور به حدنصاب مورد نظر را دارد.

 

وي با بيان اينكه اين چنين قوانيني تنها زمان را از دست ما مي‌گيرد تصريح كرد: بايد در خصوص افزايش جمعيت به سرعت تصميم‌گيري و قانون‌گذاري كنيم و به عنوان اولين كار بايد قانون سال 72 در خصوص كاهش جمعيت لغو شود كه متاسفانه هنوز از سوي مجلس شوراي اسلامي اين اتفاق حاصل نشده است.

 

اين محقق مسائل جمعيتي در ادامه با بيان اينكه اتفاقات سي ساله انقلاب اسلامي نشان مي‌دهد هر كجا كه مردم و افكار عمومي متوجه يك اشتباهي شود در مسير رفع آن اشتباه حركت مي‌كند بيان كرد: ‌اميد داريم با دقت نظر مسئولان و نمايندگان مجلس تلاش آگاهانه معاندين نسبت به جايگاه جمعيت در كشور به نتيجه نرسد و اين مشكل علاج شود.

 

وي با انتقاد از زناني كه فرزندآوري، را مانع ابرای کار بیرون از منزل مي‌دانند يادآور شد: تغيير فكر در ذهن زنان و دختران ما نياز به زمان دارد زيرا اكنون تحصيل و شغل به عنوان ارزش در ذهن دختران ما شكل گرفته است و فرزندآوري ديگر آن ارزش ‌و جايگاه معنوي را ندارد.

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه فمنيسم و لذت‌گرايي تلاش مي‌كند زن را فراتر از بچه‌دار شدن نشان دهد و اين امر را براي زن باعث سرشكستگي مي‌داند خاطر نشان كرد: بايد تلاش كنيم فضاي فرهنگي به نحوي سامان بگيرد كه رفته رفته بتوانيم آن نگاه اسلامي نسبت به فرزندآوري را در روح زنان‌مان زنده كنيم.

 

وي با بيان اينكه خط مقدم جنگ فرهنگي امروز زنان هستند يادآور شد: امروز بايد ببينيم زنان در خصوص افزايش جمعيت چه تغيير رويه‌اي در خود ايجاد خواهند كرد.

 

اين استاد دانشگاه در پايان با بيان اينكه به لطف خدا اكنون تا حدودي نرخ افزايش مواليد را در رشد جمعيت داريم خاطر نشان كرد: اگر اين نرخ رشد مواليد به صورت مستمر نباشد ما دچار يك افزايش جمعيت سوري خواهيم شد كه اين نشان دهنده اين امر است كه اكثر بارداري‌ها در داخل كشور مربوط به پيچ دهه 60 انقلاب است و تا زماني كه متوسط نرخ بارداري نرخ جانشيني را بالاتر نياورد از لحاظ عددي نمي‌توان تحليل درستي در خصوص افزايش جمعيت ارائه كرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار