به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه دارای 62 واحد آموزشی و 101 هزار دانشجو است که 8600 نفر آنان در تحصیلات تکمیلی شاغل به تحصیل هستند، همچنین 36 استاد تمام، 145دانشیار و 1300 استاد یار در دانشگاه های استان تدریس می کنند.
مریم اسلام پناه ادامه داد: پارک علم و فناوری کرمانشاه جزو پارک های فعال و ویژه کشور محسوب می شود که دارای 9 مرکز رشد، 228 واحد فناور است که تا کنون 1200 اختراع نیز در این استان به ثبت رسیده و 100اختراع تایید شده است و 330میلیون تومان نیز پژوهانه دریافت کرده اند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه، تاکید کرد: در چند سال اخیر استعداد های برتر استان از 45 به 200 مورد افزایش پیدا کرده اند و در زمینه شرکت های دانش بنیان نیز 50 واحد برتر استان معرفی شده اند که از این تعداد 7 واحد تا کنون موفق به اخذ تایید شده اند.
اسلام پناه خاطر نشان کرد: کرمانشاه دارای مرکزیت غرب کشور است که با توجه به پوشش گیاهی خاص، قابلیت کشاورزی و دامداری مطلوب، مطرح بودن به عنوان قطب شیمی کشور، صنایع فعال، دانشگاه های مطرح نظیر دانشگاه رازی و آزاد اسلامی با وضعیت بسیار مناسب، همچنین تبادلات برون مرزی حایز اهمیت از جایگاه ارزشمند ی برخوردار است.
ایشان ضمن اشاره به اهمیت حرکت مراکز آموزش عالی استان به سمت اقتصاد دانش بنیان گفت: استان کرمانشاه کاملا آماده است با مشارکت استعدادهای برتر، دانشگاه ها، بنگاه های اقتصادی، حمایت دولتمردان، سرمایه گذاران، در زمینه تجاری سازی فعالیت های علمی و اقتصاد دانش بنیان گام بردارد.