آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۹۷۶
رئيس دانشگاه خواجه نصير اعلام كرد

طرح تجميع دانشكده‌هاي خواجه نصير/ افزايش هزينه‌هاي تقلب‌هاي علمي

رئيس دانشگاه خواجه نصير از اختصاص يك ميليارد تومان براي تجهيز آزمايشگاه‌هاي دوره كارشناسي خبر داد و گفت: به منظور افزايش حضور اعضاي هيئت علمي به كنفرانس‌‌هاي بين‌المللي بودجه‌اي در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر علي خاكي صديق در نشست خبري امروز با اشاره به مهمترين اقدامات اين دانشگاه در حوزه آموزش عالي افزود: راه‌اندازي دوره‌هاي دكتري و ارشد در رشته‌هاي علوم پايه و مهندسي از جمله اقدامات اين دانشگاه بوده است كه در اين راستا اقدام به ايجاد ظرفيت‌هاي بيشتر براي پذيرش دانشجويان در مقاطع تحصيلي مختلف كرد.

 

رئيس دانشگاه خواجه نصير ايجاد رشته‌هاي ميان رشته‌اي را از ديگر اقدامات اين دانشگاه نام برد و اظهار داشت: با توجه خاصي كه به حوزه‌هاي نانو تكنولوژي، بيوتكنولوژي، هسته‌اي و هوا و فضا اقدام به راه‌اندازي رشته‌هاي ميان رشته‌اي كرديم كه از آن جمله مي‌توان به رشته‌هايي چون مهندسي پزشكي مكاترونيك و ام بي اي اشاره كرد.

 

وي همچنين ارتقاي شاخص‌هاي كمي آموزش عالي را از ديگر اقدامات اين دانشگاه نام برد و ادامه داد: در اين راستا توجه قابل توجهي به شاخص‌هايي چون تعداد مقالات نسبت استاد به دانشجو تعداد دانش‌يارها و استادان شده است.

 

خاكي صديق همچنين به چالش‌هاي پيش روي در اين دانشگاه اشاره كرد و يادآور شد: از جمله چالش‌هايي كه پيش روي ماست توجه به كيفيت آموزش و پژوهش است علاوه بر آن در سال‌هاي اخير نسبت به ارتقاي كيفيت دوره‌هاي كارشناسي نيز كم توجهي شده است.

 

وي همچنين فرسودگي زيرساخت‌ها و سخت افزارهاي اين دانشگاه را از ديگر چالش هاي اين دانشگاه نام برد و خاطر نشان كرد: خروجي‌هاي يك دانشگاه شامل تعداد مقالات پايان‌نامه‌ها فارغ التحصيلان و نتايج پروژه‌هاي كاربردي و صنعتي است كه در زمينه كيفيت اين موارد با چالش‌هاي جدي مواجه هستيم.

 

رئيس دانشگاه خواجه نصير الزام به رعايت قوانين آموزشي و پژوهشي، بازبيني سرفصل دروس ارزيابي دانشكده‌ها بر پايه معيارهاي دقيق علم سنجي، ارزيابي اعضاي هيئت علمي در تمام رتبه‌هاي دانشگاهي و گسترش روابط بين‌الملل را از جمله راهكارهاي چالش‌هاي پيش روي اين دانشگاه نام برد و ادامه داد: صرف دسترسي به مقالات و كتب علمي كافي نيست بلكه لازم است تا اساتيد و دانشجويان دوره دكتري نيز در فرصت‌هاي مطالعاتي در كنفرانس‌هاي بين‌المللي شركت كنند كه در اين زمينه تمهيداتي انديشيده شده است.

 

خاكي صديق از اختصاص اعتباراتي براي حضور دانشجويان و اعضاي هيئت علمي در كنفرانس هاي بين المللي خبر داد و گفت: علاوه بر اين در آئين‌نامه انتشار دانشگاه نيز تجديدنظر صورت گرفته است تا مقالات توليدي از نظر كيفي مورد بررسي و ارزيابي قرار گيرند.

 

رئيس دانشگاه خواجه نصير با اشاره به برنامه‌‌هاي اين دانشگاه در مقطع كارشناسي خاطر نشان كرد: با همكاري وزارت علوم مبلغ يك ميليارد تومان براي تجهيز آزمايشگاه‌هاي دوره كارشناسي در نظر گرفته شده است.

 

وي همچنين با اشاره به فرسودگي‌ ساختمان‌هاي دانشكده‌هاي اين دانشگاه يادآور شد: علاوه بر آن خوابگاه‌هاي اين دانشگاه در وضعيت استاندارد و قابل قبولي قرار ندارند و علي‌رغم كمبودهاي بودجه اعتباراتي را براي بازسازي يكي از خوابگاه‌ها در نظر گرفته شد.

 

رئيس دانشگاه خواجه نصير با اشاره به تبعات منفي تقلبات علمي افزود: عوارض تقلبات علمي بر كل آموزش عالي كشور وارد خواهد شد كه در اين زمينه با افزايش هزينه‌هاي تقلب و اعمال قانون درصدد هستيم تا اين رفتار را اصلاح كنيم.

 

خاكي صديق همچنين از توقف طرح تجميع دانشكده‌هاي اين دانشگاه خبر داد و يادآور شد: در حال حاضر اين دانشگاه پرديس‌هايي در سيدخندان، ملاصدرا و شهيد رضايي‌نژاد دارد و از آنجايي كه طرح تجميع دانشكده‌هاي اين دانشگاه به دليل كمبود بودجه متوقف شده است ما طرح تجميع منطقه‌اي دانشكده‌ها را در حال پيگيري هستيم.

 

رئيس دانشگاه خواجه نصير همچنين به بورسيه‌هاي غيرقانوني اشاره كرد و با تاكيد بر اينكه تاكنون موردي در اين زمينه به دانشگاه ارجاع داده نشده است خاطر نشان كرد: در صورت مشاهده چنين مواردي طبق قانون پيگيري‌هاي لازم صورت مي‌گيرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار