حجتالاسلام محمد خلیلپور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، با اشاره به نامه 51 حضرت علی(ع) در نهجالبلاغه که حاوی نکات مهم برای رسیدن به مدیریتی پویا در اداره جامعه است، گفت: جامعه نیازمند اصول مهم مدیریتی در نهجالبلاغه است که باید مورد تبیین، تشریح و مورد اجرا قرار گیرد.
وی با بیان اینکه رهبری اصل تفکیکناپذیر مدیریت در منظر و دیدگاه اسلام است، افزود: مدیریت به مفهوم هماهنگ کردن تمامی ابزارها و مجموعههای مرتبط با سازمان در قالبی لطیف و متعالی برای دستیابی به اهداف مشترک و در نهایت پیشرفت همهجانبه مجموعه و جامعه است و هر قدر مدیر به مبانی و اصول مدیریتی برگرفته از علم الهی برخوردار باشد، جامعه از برکات وجودیاش بیشتر بهرهمند میشود.
این استاد دانشگاه همدلی و همراهی را یکی از ارکان لازم علم مدیریت عنوان و تصریح کرد: مدیر شاخص جامعه اسلامی کسی است که بتواند با استفاده از ابزارهای مدیریتی بر قلب و اذهان افراد نفوذ کند و مجموعه خود را جهت رسیدن به اهداف والا با خود همفکر و همراه کند و این امر تنها در سایه تعاون و مشارکت جمعی افراد ممکن میشود.
خلیلپور تعهد، تخصص و تدین را از شاخصههای ممتاز مدیر جامعه اسلامی دانست و گفت: مسند مدیریت امانتی است الهی که از سوی خداوند بر عهده شخص گذارده میشود و مدیر باید با تمام وجود مراقب این امانت الهی باشد.
وی در رابطه با جایگاه مدیریت اسلامی در تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در حوزه شکوفایی فرهنگی و اقتصادی، شایستهسالاری را اصل لازم برای تحقق این اصل عنوان کرد و گفت: بهکارگیری نیرویهای متعهد و متخصص که به شایستگی بتوانند نظام را برای رسیدن به اهداف متعالی خود یاری رسانند لازمه تحقق شعار سال است.