به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حميدرضا بهرامي بیان داشت: رفع کمبود پزشک خانواده روستايي، بهبود استانداردها، تامين دارو ، تامين مکملهای ويژه مادران باردار و کودکان و واکسنهای پنتاوالان از جمله اقدامات در قالب اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، در مناطق روستايي به شمار ميرود.
وي همچنين با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در مناطق حاشيه شهر از نيمه مهرماه سال جاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکي مشهد بيشترين تعداد جمعيت حاشيه نشين را نسبت به دانشگاههاي علوم پزشکي کشور داراست و اميدواريم تا پايان سال بتوانيم تمامي ساکنان اين مناطق را زير پوشش خدمات بهداشتي ببريم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در پیاده کردن طرح تحول نظام سلامت نیازمند تحول در حوزه بهداشت هستیم، بیان داشت: رخداد این تحول به دلیل ايجاد سکونتگاههاي غيررسمی و حاشيهنشيني در شهرهای بزرگ است که برنامهريزیهای از پيش تعيين شده بافت شهری را بر هم زده است به همین دلیل به دنبال این تحول بودیم.
بهرامي خاطرنشان کرد: در اين راستا، اقدامات بازبيني و اصلاح طرح گسترش در شهرهاي مشهد، کاشمر، تايباد و قوچان اجرا و ايجاد واحدهاي بهداشتي و درماني جديد با توجه به جمعيت اين مناطق پيش بيني و برنامه ريزي شد.
وي با اعلام این خبر که سرانه بهداشتي از 21 هزار و 346 تومان به 96 هزار و 520 تومان افزایش یافته است، گفت: در گذشته 31 مرکز بهداشتي درماني و 76 پايگاه بهداشت غير ضميمه در مناطق حاشيه خدمات ارائه میداد که بر اساس اصلاحيه طرح گسترش شبکه اين ميزان به 41 مرکز بهداشتي درماني و 86 پايگاه ضميمه افزايش خواهد یافت.