آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۵۱۰

سند ملی سالمندان تصویب نهایی می شود

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان گفت: سند ملی برنامه راهبردی سالمندان، هفته آینده با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصویب نهایی می شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، «صادق رستمی» روز چهارشنبه در جلسه هم اندیشی تدوین نهایی سند ملی برنامه راهبردی سالمندان افزود: امروزه بحث سالمندان، کانون توجه همه محافل و دستگاه های اجرایی است، این در حالیست که به این موضوع در سازمان ملل متحد و نیز سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب پرداخته و به برنامه ریزی دقیق در این مقوله تاکید فراوان شده است.وی تصریح کرد: فقر قانونی در برنامه پنجم توسعه باعث شد که به مقوله سالمندان توجه نشود و امیدواریم در برنامه ششم توسعه این موضوع به عنوان تکلیف در دستور کار سازمان ها و نهادهای مختلف قرار گیرد و می خواهیم در برنامه ششم توسعه با در دست داشتن مستنداتی در حوزه سالمندان دستگاه ها مکلف شدند به مقوله سالمندان بپردازند.

 

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد که 10 درصد از سالمندان ناتوانند که می توانیم از ظرفیت 90 درصد آنها بهره مند شویم.

 

رستمی با اشاره به اجرایی شدن طرح شهر دوستدار سالمندان گفت: شهر دوستدار سالمندان بزودی عملیاتی می شود که در مرحله نخست در برخی از استان ها به صورت پایلوت عملیات آن آغاز خواهد شد.

 

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان به بانک اطلاعاتی سالمندان اشاره کرد و افزود: اکنون بیش از شش میلیون سالمند در کشور وجود دارد که باید اطلاعات آنها در بانک اطلاعاتی سالمندان ثبت و ضبط شود و از همه دستگاه های اجرایی درخواست می کنیم که ما را در تکمیل بانک اطلاعاتی یاری رسانند تا بتوانیم مطالعات صحیح و برنامه ریزی دقیقی برای این قشر از جامعه داشته باشیم.

 

رستمی گفت: نگاهی جهانی به مقوله سالمندان، استفاده از تجارب ارزشمند است، و دیگر اینکه نگاه جدیدی به ظرفیت های سالمندان دارند و آنها را در امور «ان جی او»ها و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی مشارکت می دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار