کد خبر:۳۵۹۸۰۶
با ارسال 200 مقاله؛

دومین همایش بین‌المللی "ادبیات تطبیقی" در مشهد آغاز به کار کرد

دومین همایش بین‌المللی "ادبیات تطبیقی" با ارسال 200 مقاله به دبیرخانه این همایش در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد،  احسال قبول امروز در دومين همايش بين‌المللي "ادبيات تطبيقي فارسي و عربي" در دانشكده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این همایش برای نخستین بار در سال 89 و در لبنان با حضور 20 نفر از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

 

وی افزود: پس از سفر رئیس دانشگاه لبنان به دانشگاه فردوسی قرار بر این شد که دومین همایش ادبیات تطبیقی در این دانشگاه برگزار شود.

 

دبیر همایش بین المللی"ادبیات تطبیقی" با اشاره به اینکه این همایش دارای دو دبیرخانه در دانشگاه فردوسی و دانشگاه لبنان است، تصریح کرد: از حدود شش ماه قبل فراخوان پذیرش مقاله در سایت‌ها انتشار داده شد که در مهلت پایانی شاهد ارسال 200 مقاله از کشورهای جهان به دبیرخانه همایش بودیم که از این تعداد 60 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که 50 مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.

 

قبول تصریح کرد: سخنرانی‌ها در دو نشست به صورت عمومی و تخصصی برگزار می‌شوند و حدود نیمی از سخنرانی‌ها در خصوص ادبیات معاصر عربی و فارسی ارائه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه پس از پایان همایش چاپ مقالات انجام خواهد شد، گفت: گروهی از مقالات در مجله "الدراسات الادبیة" و بخشی نیز توسط انتشارات کمبریچ به زبان انگلیسی به چاپ خواهد رسید.

 

دبیر همایش بین‌المللی "ادبیات تطبیقی" با یادآوری این مطلب که امید است بتوان با نگرشی انتقادی بازنگری در رشته ادبیات تطبیقی انجام شود و امید است که بتوان در آینده نزدیک در مقطع دکترای ادبیات تطبیقی در داشگاه فردوسی مشهد دانشجو بپذیریم، خاطرنشان کرد: این دانشگاه درصدد است فارغ از مسائل سیاسی با دیگر دانشگاه‌های کشورهای جهان ارتباط برقرار کرده تا بتواند پژوهش‌های فاخری در این زمینه ارائه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار