کد خبر:۳۵۹۲۴۲
همرزم شهید کاوه در جمع دانشجویان:

نباید صحبت کردن در مورد دفاع مقدس محدود به یک هفته باشد

همرزم شهید کاوه گفت: دفاع مقدس از ایام الله است و باید آن را گرامی‌بداریم، نباید صحبت کردن در مورد دفاع مقدس محدود به این هفته باشد. این که فقط در هفته دفاع مقدس به این امر مهم بپردازیم، مظلومیت هشت سال دفاع مقدس را می‌رساند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" ازمشهد، سید حسن هاشمی یکی از همرزمان شهید کاوه دیروز در جمع دانشجویان دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در همایش"بازگویی خاطرات هشت سال دفاع مقدس" با یادآوری این مطلب که در قرآن آمده است "که ایام الله را تذکر کنید"، گفت: دفاع مقدس از ایام الله است و باید آن را تذکر کنیم، نباید صحبت کردن در مورد دفاع مقدس محدود به این هفته باشد.

 

وی افزود: این که فقط در هفته دفاع مقدس به این امر مهم بپردازیم، مظلومیت هشت سال دفاع مقدس را می‌رساند.

 

همرزم شهید کاوه با بیان این موضوع که جنگ از سال 57 شروع و از سال 59 رسما اعلام شد، گفت: متاسفانه امروز اگر از دانشجویی این سوال پرسیده شود که جنگ در چه سالی شروع شده است؟ نمی‌تواند پاسخ درستی بدهد و می‌گوید از سال 59 شروع شد.

 

هاشمی با یاد از همرزم شهیدش، شهید علی اکبر غفارانی، دانشجوی عمران گفت: این شهید بزرگوار همیشه با وضو بود و به ما هم سفارش می‌کرد که همیشه با وضو باشید.

 

وی خطاب به دانشجویان گفت: رزمندگان افراد عبوس و خاص نبودن؛ بلکه جلسات طنز هم داشتند.

 

همرزم شهید کاوه با تاکید بر اینکه رزمندگان در حق الناس خیلی مقید بودند، خاطرنشان کرد: با شهید محمدیان در شهر حلبچه در یکی از خانه‌های که خراب شده بود، بویدم. من یک مداد پیدا کردم و بعد شروع کردم به نوشتن خاطراتم. شهید محمدیان گفت مداد را از کجا آوردی، گفتم از یکی از خانه‌ها که خراب شد بود پیدا کردم، گفت: از صاحب این مداد اجازه گرفته‌ای؟ گفتم: این مداد را از داخل یک خانه خراب و از میان اشغال‌ها پیدا کرده‌ام. گفت: این حق الناس است و کار درستی نکرده‌ای و حالا باید مداد را سر جای اولش بگذاری و من با پای پیاده رفتم و مداد را از همان جا که برداشته بودم، گذاشتم.

 

در ادامه رجبی، استاد دانشگاه با اشاره بر اینکه دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی در دوران دفاع مقدس 37 شهید تقدیم کرده است، گفت: اکثر این شهدا از دانشجویان با استعداد دانشگاه بودند که از جمله آنها می‌توان شهید شیرنگی را نام برد که ورودی سال 63 به دانشگاه فردوسی مشهد و جوانی با استعداد و برومند بود.

 

وی یکی از دلایل اینکه جوانان و دانشجویان در آن شرایط سخت دل از درس و خانواده خود بریدند و به دفاع از سرزمین خود پرداختند را عشق جوانان به امام (راحل)دانست و بیان داشت: جوانان در آن زمان به امام خمینی(ره) عشق می ورزیدند و امام بر دل‌های مردم حکومت می‌کرد.

 

این استاد دانشگاه در ادامه به بیان خاطرات خود از دفاع مقدس پرداخت و خاطرنشان کرد: روز 29 فروردین ماه اولین روزهای ماه رمضان و روزهای آخر جنگ بود، ساعت هشت یکی از فرماندهان با ابریشمی، رئیس وقت دانشگاه فردوسی مشهد تماس می‌گیرد و می‌گوید فاو دارد سقوط می‌کند و در عصر همان روز 700 دانشجو از دانشکده مهندسی با وجود داشتن روزه به سمت جبهه‌ها حرکت کردند. آن زمان وسیله نقلیه به اندازه کافی در اختیار نداشیم و تعدادی از بچه‌ها در کف اتوبوس نشسته بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار