به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، کریمیان اقبال سه شنبه 8 مهر در افتتاحیه نشست روسای پارکهای علم و فنآوری وزارت علوم و وزارت بهداشت در خرم آباد گفت: مخالف راهاندازی پارکهای علم و فنآوری جدید زیر نظر دیگر دستگاهها هستیم؛ چرا که معتقدیم کشور از موازیکاری ضربه خورده است.
وی با بیان اینکه تنها پارکهای علم و فن آوری که از وزارت علوم مجوز دریافت کردهاند میتوانند از مزایای قانونی استفاده کنند، افزود: محکم مقابل راهاندازی پارکهای علم و فن آوری جدید زیر نظر دیگر دستگاهها ایستادگی میکنیم.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی امور فنآوری کشور با اشاره به غفلتهای صورت گرفته در خصوص پارکهای علم و فنآوری در برنامه پنجم توسعه گفت: صندوقهای پژوهش و فنآوری از جمله مواردی بود که در برنامه پنجم مورد غفلت قرار گرفت و با این حال از هم اکنون باید به فکر تدوین برنامه ششم توسعه در حوزه پارکهای علم و فنآوری باشیم.
کریمیان اقبال از افزایش بهرهوری زیرساخت های توسعه فن آوری، توجه به دانشگاهها، ارتباط با دیگر دستگاهها و راهاندازی مناطق ویژه فنآوری در شهرهای بزرگ به عنوان چهار برنامه کلیدی در راستای توسعه پارکهای علم و فنآوری نام برد و ادامه داد: این برنامهها روز گذشته نیز به سرپرست وزارت علوم ارائه شدهاند.
وی با بیان اینکه مناطق ویژه فنآوری با هدف همگرایی بین زیرساختهای موجود شامل پارکهای علم و فن آوری، مراکز رشد، صنعت و دانشگاهها ایجاد میشوند، افزود: قرار نیست که این مناطق در سایر استانها ایجاد شوند و تنها در شهرهای بزرگ ایجاد خواهند شد.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی امور فنآوری کشور با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: پارکهای علم و فنآوری میبایست از فرصت پیش آمده استفاده کنند و نقش خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور ایفاء کنند.
کریمیان اقبال با تاکید بر اینکه باید با ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه فاصله بین صنعت و دانشگاه را به حداقل برسانیم، اضافه کرد: آنچه که از آن غافل شدهایم تربیت نیروی انسانی کارآفرین در دانشگاهها است و با این حال اگر دانشگاهها بخواهند با همین روند به فعالیت خود ادامه دهند منقرض خواهند شد.