به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از رشت، برزیگر روز گذشته در جمع روسا و مسئولان صدا و سیمای گیلان که به منظور هم اندیشی جهت "برنامهریزی سیاستهای اطلاع رسانی حوزه سلامت" با هم دیدار کردند، گفت: رسانههای گروهی به علت ماهیت کار و رسالتی که در اطلاع رسانی بر عهده دارند، از ارزش والایی برخودارند.
وی با بیان اینکه صدا و سیما از جمله مراکزی است که نقش آن در فرهنگ سازی سلامت بیشتر مورد توجه است، افزود: علاوه بر آن از اثربخشی بیشتری بر افکار عمومی نیز برخوردار است و بیشتر میتوان از آن در جهت آموزش و توسعه فرهنگ سازی سلامت بهره برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: سلامتی اگر نباشد، تن نیست و روح و روان هم آسیبپذیر است؛ بنابراین، سلامتی اصل است و خداوند اگر این نعمت را از ما بگیرد، عملکرد ما دچار اختلال میشود.
برزیگر گفت: ما باید با آموزش و برنامههای درست در جهت ارتقای سلامت آحاد جامعه و سیاستهای کلی سلامت پیش برویم.
وی خاطر نشان کرد: همانطور که استحضار دارید، نظام سلامت هم با تدوین برنامه تحول سلامت در جهت ارتقای خدمات و رضایت مندی مردم حرکت میکند و بنا برفرموده مقام معظم رهبری، باید به نقطه ای برسیم که مردم بجز دغدغه بیماری، رنج دیگری نداشته باشند و اکنون حضور ما دراین نشست، جهت تحقق همین برنامه ها و تدوین سیاستها، برنامهها و همکاریهای بین بخشی است.
مدیرکل سازمان صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به اینکه، موضوع سلامت یک فرآیند مهم است که رسانه ملی نقش بی بدیلی در خصوص تحقق آن داشته است، افزود: سلامت رکن توسعه در کشور است و توسعه همه جانبه کشور نیازمند انسانهای سالم است.
نصرپور در ادامه گفت: بعد از انقلاب اسلامی در عرصه سلامت، توسعه بی بدیلی را شاهد بودیم و آمارها نشانگر این است که بعد از انقلاب، شاخصهای بهداشتی و امید به زندگی رشد بسیار چشمگیری داشته است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان خاطرنشان کرد: از آموزههای اسلامی و سیره الهی، بعد از ادای واجبات، خدمت به مردم است که این تلاشهای شما با هیچ چیز قابل مقایسه نیست و خدمت به مردم در نظام سلامت یکی از راههای تقرب به پروردگار است.
در ادامه این نشست هریک از معاونان به ارائه نقطه نظرات و راهکارهای اجرایی پرداختند.