کد خبر:۳۶۴۴۷۶
نویسنده كتاب نورالدين پسر ايران در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

ايمان به ولايت، غيرت و شجاعت سه ويژگي رزمندگان اسلام بود

نویسنده كتاب "نورالدين پسر ايران" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: رزمندگان اسلام حاضر بودند بدن‌هاي شان در زير آتش دشمن تكه تكه شود؛ اما يك بار ناراحتي امام راحل را نبينند؛ چراکه ايمان به ولايت، غيرت و شجاعت سه ويژگي رزمندگان اسلام بود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، نورالدين عافي، رزمنده 75 درصدي دوران دفاع مقدس و راوي كتاب نورالدين پسر ايران، در ششمين سالگرد تدفين شهداي گمنام در مسجد دانشگاه علوم پزشكي کاشان، گفت: خيلي‌ها قبل از پيروزي انقلاب اسلامي براي انقلاب مبارزه و زجرها و شكنجه‌ها كشيدند و دوست داشتند پيروزي انقلاب اسلامي را ببيند.

 

وي با اشاره به اينكه نوشتن راوي كتاب "نورالدين پسر ايران" بعد از جنگ تحميلي و از سال 73 شروع و بعد از 17 سال در سال 90 چاپ و منتشر شد، گفت: يكي از مهمترين دلايل طولاني شدن اين كتاب براي اين بود كه برخي دوستان رزمنده حاضر نبودند خاطرات دوران دفاع مقدس را بازگو كنند؛ اما به مرور زمان احساس كردند خاطرات آنها بايد بازگو شود.

 

این رزمنده با اشاره به اينكه بعد از جنگ هيچ كدام از رزمندگان اسلام حاضر به بازگو كردن خاطرات دوران دفاع مقدس نبودند، تصریح کرد: بعد از سال‌ها كار به جايي رسيد كه متوجه شديم اين وظيفه ما است كه برخي مسائل را بازگو كنيم.

 

عافي افزود: بعد از چاپ كتاب نورالدين پسر ايران به استان‌هاي مختلف كشور مسافرت داشتم، خيلي از افراد مطالبي را كه در اين كتاب مطالعه كرده بودند باورشان نشده بود و به من مي‌گفتند آيا خاطراتي را كه درباره جنگ و رزمندگان اسلام در اين كتاب نوشته‌‌اي واقعيت دارد.

 

به گفته وي عدم باور رشادت‌ها و ايثارگري و جانبازي رزمندگان اسلام در جبهه‌هاي نبرد حق بر عليه باطل بيانگر مظلوميت ما در اين جنگ هشت ساله است.

 

راوي كتاب نورالدين پسر ايران تصریح کرد: بعد از چاپ كتاب، خاموشي، رئيس وقت سازمان تبليغات اسلامي كتاب را به رهبر معظم انقلاب داده بود و ايشان مرا خواست و بعد از نماز جماعت معظم له مرا صدا كرد و گفتند سلام اي پسر ايراني تو شكايت كردي و قلب مرا شاد كردی.

 

اين جانبار 75 درصدي جنگ تحميلي در ادامه ايمان به ولايت، غيرت و شجاعت را سه ويژگي بارز رزمندگان در برابر دشمن اعلام كرد و گفت: جبهه دانشگاهي بود كه هر كس مي‌آمد ماندني مي‌شد؛ چراكه ايمان و اعتقاد به ولايت داشتند و با غيرت و شجاعت در برابر دشمن مي‌جنگيدند.

 

عافي كه 80 ماه از 96 ماه جنگ هشت ساله را در جبهه‌هاي نبرد حق بر عليه باطل حضور داشته است، گفت: 16 ساله بودم كه وارد جبهه‌ها شدم 24 ساله بودم كه جنگ به پايان رسيد و حسرت شهادت به دلم باقي ماند و افسوس خوردم بعد از اين همه تركش و گلوله كه به بدنم فرو رفت چرا شهادت نصيب من نشد.

 

راوي كتاب نورالدين پسر ايران ادامه داد: بعد از پايان جنگ وقتي وارد شهرها مي‌شدم احساس مي‌كردم از بهشت به جهنم وارد مي‌شوم.

 

لازم به ذکر است، ششمين سالگرد تدفين شهداي گمنام دانشگاه علوم پزشكي كاشان با عنوان "ستارگان خاك" به مدت دوشب توسط بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي كاشان، در مسجد بقيه الله و در كنار قبور مطهر سه شهيد گمنام این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار