به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از یزد؛ صدرا ابرقویی، رئیس دانشگاه علمی- کاربردی یزد امروز در نشست روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد در دانشگاه پیامنور استان یزد با اشاره به کاربردی بودن دروس و رشتهها در دانشگاه علمی- کاربردی گفت: هرچند تمامی رشتهها در دانشگاه براساس تقاضا نیست؛ اما اغلب رشتهها را بر این اساس ایجاد کردهایم.
وی افزود: در حال حاضر در استان یزد 25 مرکز علمی- کاربردی وجود دارد که بیشتر آنها در بستر ادارات دولتی و سیستمهای تولیدی و اجتماعی هستند که در این قالب 12 هزارو 462 دانشجو مشغول به تحصیل میباشند و در ترم جاری نیز 2400 دانشجوی کاردانی، کارشناسی و یک رشته کاشناسی ارشد پذیرش شده است.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی یزد گفت: ادعا این است که دانشگاه علمی- کاربردی تقاضا محور است؛ اما به نظر من کامل آن تقاضا محور نیست، اما اغلب این رشتهها بر اساس تقاضا بوده است.
ابرقویی تصریح کرد: دانشگاههای علمی -کاربردی یزد در 224 کد رشته در مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در 190 رشته مختلف فعالیت دارد.
وی بیان داشت: وجه تمایز این دانشگاه عدم تداخل با دیگر دانشگاهها است و در جهت نیازهای استان و مراکز عمل میکنیم که گسترش آن نیز در جهت نیاز سنجی بوده و در تلاشیم تا یک سری رشتهها تعطیل شده و یک سری رشتههای جدید براساس نیاز احداث خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی یزد خاطرنشان کرد: امکان تدوین رشتههای جدید در دانشگاه خیلی سهل است که امیدواریم با توجه به نیازهای استان ما این رشتهها افزایش پیدا کند و همچنین امیدواریم با وجود این شورای مشورتی از روسای دانشگاهها رشتههای قدیمی در تمامی دانشگاههای استان بازنگری شود.
ابرقوی افزود: امکان تدریس خبرگان یکی از مزیتهای دانشگاه است که افراد نخبه در بخشهای مختلف براساس سیستمهای مناسبت گزینش و امکان تدریس عملی برای آنها ایجاد میشود.
وی تصریح کرد: کمترین بیکاری را در این دانشگاه داریم؛ زیرا افراد در این دانشگاه براساس نیاز مراکز علمی- کاربری صورت میگیرد.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی یزد ادامه داد: تا کنون در شهرستانهای مختلف استان مراکز آموزشی ایجاد کردهایم و خوشههای رشد فناوری نیز از دیگر برنامههای ما بوده است که در بخش های مختلف خوشههای رشد فناوری داریم.
ابرقویی تصریح کرد: اگر ما به عنوان خواص جامعه به بحران فارغ التحصیلان توجه نداشته باشیم اینها در جامعه مشکلاتی بوجود خواهد آمد که ما باید با پیش بینی از کاهش کیفیتها جلوگیری کنیم و براساس نیاز جامعه کارها را انجام دهیم.