کد خبر:۳۶۵۱۶۴
شفیعی در مراسم بیست و دومین سالگرد دانشگاه جامع علمی و کاربردی؛

امیدواریم در آینده نزدیک دانشگاه جامع علمی- کاربردی صندلی خالی نداشته باشد/ فارغ التحصیلان این دانشگاه صنعت کشور را دچار تحول می‌کنند

سرپرست دانشگاه جامع علمی- کاربردی گفت: امیدواریم دانشگاه جامع علمی- کاربردی در آینده نزدیک هیچ صندلی خالی نداشته باشد و تمامی فارغ التحصیلان آن جذب بازار کار شوند و صنعت را دچار تحول کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، شفیعی در مراسم بیست و دومین سالگرد دانشگاه جامع علمی – کاربردی که دقایقی پیش در سالن اجلاس سران آغاز شد، گفت: دانشگاه جامع علمی- کاربردی دانشگاهی است که در بازار صنعت و اقتصاد فعالیت می‌کند این دانشگاه، دانشگاه کارآفرینی است در برخی موارد گفته می‌شود که دانشجویان این دانشگاه به دلیل آنکه صندلی خالی در دانشگاه‌های دیگر وجود ندارد دانشگاه علمی کاربردی را برای تحصیل انتخاب می‌کند ولی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی است که ا گر با برنامه و در جهت فنی کردن دانشجویان جلو برود در آینده نزدیک صندلی خالی نخواهد داشت.

وی در ادامه به سخنان رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: در یکی از جلسات روحانی به وزیر علوم گفت: آیا کسی در بیرون منتظر فارغ التحصیلان شما هست این سخن از رئیس جمهور به این معنی است که آیا تمام زحماتی در این دانشگاه کشیده می‌شود ثمره و نتیجه دارد؟آیا فارغ التحصیلان علمی- کاربردی در بازار کار جذب می‌شوند که متأسفانه باید بگویم آنچنان که باید این اتفاق نمی‌افتد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی  در پایان سخنرانی خود ضمن عرض خیر مقدم دوباره به مدعوین درباره آینده این دانشگاه ابراز امیدواری کرد و گفت: من امیدوارم به لطف خدا و پشتیبانی عزیزان بتوانیم دانشگاه جامع علمی- کاربردی را طوری هدایت کنیم که به معنای واقعی یک ابر دانشگاه در سطح منطقه باشد و صنعت و بازار و نهادهای اجرایی ما منتظر فارغ التحصیلان این دانشگاه باشند که اگر این اتفاق محقق شود ما وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌ایم.

لازم به ذکر است؛ مراسم بیست و دومین سالگرد مراسم دانشگاه جامع علمی کاربردی از ساعت ۹ صبح در سالن اجلاس سران آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار