کد خبر:۳۶۵۷۸۶
حجت الاسلام الهی خراسانی مطرح کرد:

نشانه‌های مومن بی‌دین و مومن دیندار در اسلام

مدیر کل آمورش تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به موضوع مومن بی‌دین و با ارائه این سوال که آیا مومن بی‌دین هم وجود دارد؟ گفت: در روایتی از پیامبر(ص) عنوان مومن بی‌دین آورده شده است که "خدای عزوجل نفرت دارد از مومن ضعیف بی‌دین".

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حجت الاسلام الهی خراسانی شب گذشته در سخنرانی خود با اشاره به حرکت سیدالشهدا (ع) که مبتنی بر یک هدف اساسی بود که به تصریح خود حضرت عبارت بود از امر به معروف و نهی از منکر گفت: این آیین حرکت در فضای بی تفاوتی خواص و نخبگان جامعه نسبت به ظلم و جور و بدعت حاکم بر جامعه انجام می‌شد.

 

وی افزود: شب گذشته در یک بحث فشرده بیان شد نهی از منکر عنوانی فراتر از عدم تعاون بر گناه است. کسی با گناهکاران همراه نبوده نمی‌تواند مدعی شود که مسئولیت خود را انجام داده است.

 

مدیر کل آمورش تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به بی تفاوتی مردم در زمان ابا عبدالله(ع) در تقابل با گناه و گناه کاران تصریح کرد: صحبت اصلی سید الشهدا هم همین بود و عنوان می‌کردند که تنها همراه نبودن با گناهکاران کافی نیست؛ بلکه باید مردم را از گناه نهی کرد.

 

حجت الاسلام الهی خراسانی به نامه امام حسین(ع) به خواص بصره اشاره کرد و گفت: امام در این نامه به خواص بصره می‌فرمایند: " من شما را به خدا و رسولش دعوت می‌کنم. اگر دعوت مرا اجابت کنید راه رشد و بیرون آمدن از این وضعیت را به شما نشان خواهم داد". که یکی از بزرگان بصره در جواب امام اینگونه جواب داد: صبر کنید، وعده خدا حق است اینها ایمان تو را خوار نمی‌کند. شما ایمان خودت را حفظ کن ماهم ایمان خودمان را حفظ می‌کنیم.

 

وی گفت: این جواب اهل بصره به بی‌تفاوتی نخبگان در برابر فجار و ظالمان اشاره می‌کند، بی‌تفاوتی در برابر منکرات تدریجا صورت می‌گیرد و از اقدام عملی آغاز می‌شود.

 

 

مدیر کل آمورش تبلیغات استان خراسان رضوی در ادامه با اشاره به موضوع مومن بی‌دین و با ارائه این سوال که آیا مومن بی‌دین هم وجود دارد؟ تصریح کرد: در روایتی از پیامبر(ص) عنوان مومن بی‌دین آورده شده است که "خدای عزوجل نفرت دارد از مومن ضعیف بی‌دین".

 

حجت الاسلام الهی خراسانی افزود: وقتی از پیامبر(ص) سوال شد مومن بی‌دین کیست؟ پیامبر(ص) در جواب فرمودند:"مومن بی‌دین کسی است که از منکر نهی نمی‌کند".

 

وی در ادامه گفت: دین و دینداری نشانه‌هایی دارد و از اولین نشانه‌های آن حساسیت به مسائل دینی است و علامت ضعف مومن بی‌دین نداشتن عکس العمل در برابر گناه است.

 

مدیر کل آمورش تبلیغات استان خراسان رضوی افزود: در واقع کسی که گناه می‌کند دو تا گناه انجام داده است؛ یکی خود گناه و دیگری رضایت به گناه که رضایت به گناه بدتر از خود گناه است؛ چون کسی که به معصیت خدا راضی باشد عملا اعلام دشمنی با خدا می‌کند.

 

حجت الاسلام الهی خراسانی به مقام والای انسان اشاره کرد و گفت: ارزش انسانی که همه فرشتگان در مقابل او سجده کرده‌اند و آسمان و زمین برای او مسخر شده انجام ندادن گناه و معصیت است.

 

وی با اشاره به اینکه مرحله اول نهی از منکر اظهار نارضایتی است، تصریح کرد: نارضایتی از منکر بر طبق فتوای مراجع واجب شرعی است.

 

مدیر کل آمورش تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به نشانه‌های مومن پرداخت و گفت: از نشانه‌های مومن این است که از انجام حسنه خود خوشحال و از گناهش ناراحت می‌شود.

 

حجت الاسلام الهی خراسانی گفت: وقتی انسان در برابر گناه، بی‌تفاوتی عملی انجام می‌دهد مرحله بعدی به بی‌تفاوتی قلبی دچار می‌شود.

 

وی در ادامه از دانشجویان حزب الهی انتقاد کرد و گفت: چرا دانشجویان از حزب الهی ابا دارند خود را به عنوان دانشجوی حزب الهی مطرح کنید.

 

در ادامه مراسم دانشجویان به عزاداری پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار