مهدی حسینزاده، کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در بیرجند، با بیان اینکه علی مطهری به دانشگاه صنعتی بیرجند آمده بود تا چهره سران فتنه را تطهیر کند، گفت: اخیرا در سطح کشور جریانی برای تطهیر چهره سران فتنه شروع به فعالیت کردهاند تا بحث فتنه و خطوط قرمز نظام را نسبت به این موضوع کم رنگ کنند.
وی افزود: برخی از افراد در سطح شهرهای کشور و بخصوص در سطح دانشگاهها جلساتی برنامهریزی شده و در طی یک سناریوی مشخص با هدف تطهیر فتنه به جای پاسخ مناسب بدنبال پاک کردن صورت مسئله و عادی جلوه دادن آن فضا هستند.
این کارشناس علوم سیاسی ادامه داد: امروز در کشور برخی از مسئولان طوری از فتنه صحبت میکنند که انگار حوادث سال 88 و زیاده خواهی سران فتنه و حرکت آنها در پازل دشمن که موجب خسارت جبرانناپذیر در داخل و عرصه بینالمللی برای کشور شد کاری عادی و مردمی بود و سران فتنه در آن نقشی نداشتند.
حسینزاده با اشاره به اینکه بسیار روشن است که حوادث تلخ سال 88 که وجهه نظام را در عرصه بینالمللی وارونه جلوه داد و حضور حداکثری مردم در انتخابات که نماد استقلال و مردمی بودن نظام بود را تبدیل به یک داستان واهی تقلب کرد، گفت: این اقدامات نمیتواند اتفاقی باشد؛ چراکه سفرهای مهدی هاشمی و برخی از نزدیکان سران فتنه در ماهها قبل از انتخابات سال 88 به انگلیس و برخی از کشورهای اروپایی میتواند در راستای گرفتن برنامه عملیاتی از سرویسهای جاسوسی دانست.
کسی که خود را به خواب زده را با سیلی هم نمیتوان بیدار کرد
وی گفت: شرکت برخی از نزدیکان سران فتنه در آشوبهای خیابانی تهران و تعطیل کردن مترو و ایجاد شلوغی و هرج و مرج در پی این اقدام و ورود گروهکهای معاند نظام به این قضایا و ترورهای کور بر هیچ کسی پوشیده نیست.
این کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه کسی که خود را به خواب زده را با سیلی هم نمیتوان بیدار کرد، افزود: علی مطهری در سخنرانی خود در دانشگاه صنعتی بیرجند اشتباهات بزرگی را در زیر سوال بردن قوه قضائیه و شورای نگهبان داشت.
حسین زاده بیان داشت: این گونه افراد فکر میکنند که با تحت فشار گذاشتن نهادهای قضاوت و نظارت کشور که صلاحیت خود را از آنجا احراز کردند، میتوانند فضایی را برای عبور از خطوط قرمز نظام ایجاد کرد.
مطهری در فتنه 88 از ساکتین فتنه بود
وی گفت: مطهری که در فتنه 88 از ساکتین فتنه بود حالا چه شده که به صورت داغ از فتنهگران حمایت میکند و شاید همه این کارها برای انتخابات مجلس آینده باشد.
این کارشناس علوم سیاسی ادامه داد: نکته جالب توجه این است که علی مطهری در اواخر دولت اصلاحات عملکرد سید محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت را زیر سوال میبرد و در زمان احمدی نژاد هم عملکرد او را زیر سوال مبرد و اینها نشان می دهد.
حسین زاده تاکید کرد: مطهری باید بداند که پر کاه بودن و خود را بدست باد سپردن همیشه انسان را به مقصد نمیرساند.
وی با اشاره به اینکه این گونه افراد بدنبال کسب رای در مجلس آینده هستند، گفت: اینها خواهند دید که مردم ایران در انتخابات مجلس آینده به نفع جریان دلسوز نظام و جمهوری اسلامی با شاخصهای امام و ولایت رای خواهند داد نه جریانی که دیر مدتی شده که در موزه جریان شناسی مورد بحث قرار میگیرد.