آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۱۰۳
دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به روحانی:

دنیا را محدود بر آمریکا و چند کشور غربی نبینید/ پیشرفت درون‌زا و اقتصاد مقاومتی ضامن اقتدارملی است

دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، پیرامون مذاکرات هسته‌ای و لزوم اتکا به ظرفیت‌های داخلی، خطاب به رئیس جمهور نامه‌ای نوشت.

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، پیرامون مذاکرات هسته‌ای و لزوم اتکا به ظرفیت‌های داخلی و پیشرفت درونزا، خطاب به رئیس جمهور نامه‌ای نوشت.

 

متن این نانمه به شرح زیر است:

 

جناب آقای روحانی

 

سلام علیکم

 

یک سال از توافق هسته‌ای سپری شده است و دولت با استفاده از استراتژی توسعه برونزا و تعامل با دنیای مورد نظر خود مذاکرات هسته‌ای را به پیش برده است و از این مسیر نتایجی را نیز حاصل نموده که عمده نمود آن در نتیجه مذاکرات شب گذشته بروز عینی پیدا کرده است فلذا مروری سریع بر اتفاقات افتاده و نتایج حاصله و همچنین تصمیم گیری عقلایی نسبت به آن ضروری به نظر می‌رسد چرا که آنچه در این میان اهمیت دارد؛ منافع ملی، رفاه اجتماعی و عزت ملت ایران است و واقعیت موجود آن است که دولت نباید فرصت خدمت رسانی را از دست بدهد که با این روند از دست خواهد داد!

 

اتفاقی که در روز گذشته افتاد بیشتر به یک توافق بد شباهت داشت تا یک توافق خوب؛ چرا که با «تمدید توافق»؛ پای «تمدید تحریم‌ها» امضا شد اما همچنان از سرعت فعالیت‌های هسته‌ای کشور کاسته شد. خوب است گزاره‌های خروجی آمریکایی ها-که گستاختر از گذشته بوده است- را بعد از مذاکرات با دقت و واقع بینی نگاه کنیم آنجا که جان کری می‌گوید: «خیلی‌ها گفتند که تحریم‌ها شکست می‌خورد و ایران به تعهدات خود و توافق مشترک عمل نمی‌کند. اما تحریم‌ها ماند و ایران نیز به تعهداتش عمل کرد.» و یا آنجا که می‌گوید: «امروز این روند متوقف شده و برنامه هسته‌ای ایران به عقب بازگشته است. این کشور طرح خود برای تولید اورانیوم بالای پنج درصد را متوقف کرده و پیشرفت پروژه اراک نیز متوقف شده است و غنی‌سازی اورانیوم ۲۰ درصدی نیز به صفر رسیده است.» امیدواریم با این سخنان به تایم نتیجه رسیده باشید که کدخدای مورد نظرتان غیرقابل اعتماد است.

 

امروز همگان حتی روسیه و فرانسه هم فهمیده‌اند که آمریکا نمی‌خواهد این مذاکرات به نتیجه برسد و از این رهگذر تنها دو راهبرد را دنبال می‌کند که در درجه اول سرعت پیشرفت هسته‌ای ایران را کند کند و در درجه ثانی مسئولین را از توجه به نیروی داخل مغفول نماید که هر دو راهبرد یک نتیجه خواهد داشت و آن از بین رفتن استقلال و ایجاد وابستگی!

 

شما در مصاحبه تلویزیونی خود فرمودید: «امروز در جایگاهی هستیم که هیچ کس در دنیا نمی‌گوید برای اینکه ایران حرف ۱+۵ را قبول کند باید تحریم‌ها افزایش یابد.» این در حالی است که‌‌ همان دنیای محقر مد نظر شما در اعلام موضع صریح خود گفت: «احمق خواهیم بود اگر بخواهیم شرایط امروز را ترک کنیم و به عقب برگردیم» شرایطی که در آن پیشرفت هسته‌ای ایران کند شده و تحریم‌ها هم تمدید شده است.

 

تجربه یک سال گذشته از عملکرد دولت که همه چیز متوقف به مذاکرات هسته‌ای کرده بود نشان می‌دهد تمدید مذاکرات تا ۷ ماه دیگر به معنای توقف چرخ صنعت و اقتصاد کشور است و همچنان نخبگان علمی، اقتصادی، صنعتی بکار گرفته نمی‌شوند.

 

جناب آقای رئیس جمهور

 

امیرالمونین می‌فرمایند از حقوق مردم بر حاکمان؛ نصیحت کردن حاکمان است پس از باب نصیحت چند نکته‌ای را به شما عرض می‌دارم:

 

۱) تعریف خود را از دنیا تغییر دهید و دنیا را محدود بر آمریکا و چند کشور غربی نبینید. چرا که شما هر چقدر نرمش و تعامل با آمریکا نشان دهید آمریکا با اصل وجودیتان مقابله خواهد کرد چرا که وجودش بر عدم وجود «جمهوری اسلامی ایران» وابسته است و مذاکرات را هیچگاه تمام نخواهد کرد و تحریم‌ها را بر نخواهد داشت که یکسال اخیر و ادامه روند شاهد مثال آن است؛ حال آنکه فرصت‌های بسیاری برای سرمایه گذاری، روابط دیپلماتیک و گسترش تفکر انقلاب اسلامی وجود دارد که مشغول شدن به این مذاکرات همه آن‌ها را نیز متوقف کرده است؛ البته تلاش تیم مذاکره کننده در مقابل زیاده خواهی آمریکا قابل تقدیر است.

 

۲) شفافیت، صداقت و واقعگویی اصولی است که شکاف میان نخبگان و دولت، دولت و مردم و دولت و مجلس را کم می‌کند و مسیر پیش رو برای مسئله هسته‌ای شفاف سازی دولتمردان از اتفاقی است که افتاده و مسیری که تاکنون طی شده است و غیر از این جز تعمیق شکافهای ایجاد شده حاصلی نخواهد داشت و رئیس جمهور محترم در گسل ایجاد شده از سوی خود سقوط خواهد کرد.

 

۳) امروز آن کسانی که روح آزادی و آزادگی در وجودشان است؛ فهمیده‌اند که جمهوری اسلامی کشور تخاصم خواهی نبوده، نیست و نخواهد بود و آمریکا نیز کشوری خصومت زا بوده، هست و خواهد بود و نمی‌خواهد این مسئله حل شود؛ پس برای این مساله به مقدار کافی سخن گفته شده است فلذا گوشه نگاهی نیز به داخل داشته باشید.

 

۴) پیشرفت درونزا و اقتصاد مقاومتی خواسته همه نخبگان کشور است که می‌تواند اقتدار ملی را حاصل کند، رفاه اجتماعی به بار آورد و حتی اگر به دید کارکردگرایانه بدان نگاه شود، محبوبیت و تضمین تکرار دولت محترم باشد اما بی‌توجهی به آن هر روز ایران را کند‌تر خواهد کرد و مردم را از دولت بیش از پیش دلزده می‌کند. اتکا بر توان داخلی بدون شک دهان یاوه گویان را نیز خواهد بست و امید آن‌ها را از اثرگذاری تحریم‌ها به یاس مبدل می‌کند و آن لحظه است که امید و بهجت وجود مملکت را فرا خواهد گرفت.

 

کوه نتواند شدن سد ره مقصود مرد

همت مردان برآرد از نهاد کوه، گرد

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دادا
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
امیدوارم صادقانه و صمیمانه بالاخره اینا رو بپزیرند و در دستور کار خودشون به عنوان جهت اصلی قرار بدهند
7
0
بهلول از مرودشت
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰
دوستان عزیز خودشان هم می دانند که چه خبر است .خودشان خوب می دانند که سال 92 ملت ایران حماسه سیاسی را انجام داد ولی دولت حماسه اقتصادی را انجام نداد .امسال هم که نه از فرهنگ خبری هست نه از اقتصاد . فقط باید کدخدا راضی شود که ان هم به این سادگی راضی نمی شود
7
0
سمیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
ما که دنیا را محدود به آمریکا نمیدیدیم.این شما بودید که اصرار داشتید با آمریکا مزاکره کنید که اگر مزاکره نکنیم چنین می شود وچنان..........بماند!دل ما پرتر از این حرفهاست جناب.
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار