کد خبر:۳۷۱۴۵۷
هاشمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه:

بهره‌برداری از ۲هزار خانه بهداشت تا دهه فجر/ داروهای کمیاب از ۳۰۰ قلم به ۳۰ قلم کاهش یافت/ ۴۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است

هاشمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد: فاصله ما با سال‌های دور در شاخص‌های بهداشتی و درمانی بسیار زیاد است و پیشرفت‌های خوبی در شهرها و روستاها و کلان‌شهرها و در تربیت نیروهای متخصص و کاهش وابستگی به دارو و تجهیزات پزشکی داشته‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو" سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد: فاصله ما با سال‌های دور در شاخص‌های بهداشتی و درمانی بسیار زیاد است و پیشرفت‌های خوبی در شهرها و روستاها و کلان‌شهرها و در تربیت نیروهای متخصص و کاهش وابستگی به دارو و تجهیزات پزشکی داشته‌ایم.

 

وی ادامه داد: در شروع کار دولت با بحران قیمت و کمبود دارو به ویژه برای بیماران صعب‌العلاج مواجه بودیم که با اختصاص دو هزار میلیارد تومان مشکل دارو را تا حد زیادی حل کردیم و 300 قلم داروی کمیاب به حدود 30 قلم رسیده است. بیش از 95 درصد تولیدات دارویی داخلی است که باید به کیفیت آن بیش از گذشته توجه کنیم.

 

وزیر بهداشت با اشاره به برخی خدمات انجام شده در  حوزه بهداشت و درمان کشور گفت: برای نخستین بار در طول تاریخ همه ایرانیان بیمه شدند. مکمل‌های غذایی در روستاها برای مادران باردار شیرخواران و کودکان در روستاها اضافه شد و واکسن تازه شروع شده است. دو هزار خانه بهداشت تا دهه فجر تجهیز می‌شودو پنج هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند.

 

قاضی‌زاده اضافه کرد: در تمام 575 بیمارستان کشور نوسازی بخش‌ها شروع شده و 65 درصد کار انجام شده است. یکی از مشکلات ما کمبود بیمارستان و تخت به ویژه برای سوانح، سوختگی و بیماران روانی است که از خیرین و بخش خصوصی می‌خواهیم کمک ‌کنند و امیدواریم در آینده شاهد تاسیس بیمارستان‌های زنجیره‌ای در کشور باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: 150 هزار کیلومتر از جاده‌های کشور فاقد توان انتقال مصدومان بود که 15 پایگاه اورژانس هوایی تاسیس شد و در آینده به 45 پایگاه می‌رسد.از آغاز طرح تحول سلامت، 190 هزار زایمان طبیعی رایگان انجام شده و آمار سزارین در حال کاهش است. سیاست‌های جمعیت باید از سوی دولت و مجلس به صورت عملی تقویت شود؛ سالمندی از مشکلات حوزه درمان است.

 

وزیر بهداشت افزود: 9 میلیون نفر در حاشیه شهرها فاقد خدمات بهداشتی هستند که در طرح تحول سلامت تمام این مناطق از خدمات بهداشتی و سلامت برخوردار می‌شوند. امیدواریم شبکه بهداشتی و درمانی که در روستاها مستقر است در تمامی کشور به ویژه در کلان‌شهرها گسترش یابد.

 

وی ادامه داد: متاسفم که گروه‌های مختلف پزشکی از تریبون‌های عمومی مورد عتاب و خطاب قرار می‌گیرند. تنها 20 درصد سلامت مردم بر عهده وزارت بهداشت است و مابقی برعهده دیگر سازمان‌ها و به ویژه خود مردم است. بیماری‌های قلبی و عروقی بیشترین مرگ را برا ایرانیان تحمیل می‌کند. 40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است و در دیابت رتبه اول منطقه را داریم. سومین علت مرگ در ایران تصادفات است. در بحث روان مشکلات بسیاری داریم که ریشه بسیاری از آن عمل نکردن به دستورات اخلاقی و مذهبی است. باید بپذیریم که دروغ می‌گوییم و این زمینه مشکلات روانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار