به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» نشست پرسش و پاسخ سلیمی نمین و عبدی در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد که عبدی به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با وجود اینکه در تسخیر لانه جاسوسی حضور داشتید، از این تسخیر حمایت می کنید گفت: به نظر می آید اگر شرایط به گذشته بازگردد و شما هم در آن قرار بگیرید و آن وضعیتی که امریکا ایجاد کرده بود را می دیدید این انتخاب را غیرمنتظرانه نمی دانستید خود امریکایی ها نیز در آن زمان حدس می زدند که این اتفاق به زودی رخ خواهد داد و ادامه کار خود را در ایران بعید می دانستند.
وی افزود: آنچه این سوال را در ذهن شما جلوه می دهد انعکاس و استنباط از این واقعه است که آیا استنباط های که برخی امروز برخی به عنوان انقلاب از آن یاد می کنند درست است یا نه؟ عده ای سعی می کنند تقصیر خود را بر رویدادها بیان کنند اما ما نباید زیر بار آن برویم.
عبدی در پاسخ به این سوال که آیا از امیرانتظام عذرخواهی می کنید گفت: من از او عذرخواهی نخواهم کرد به شما توصیه می کنم کتاب او را بخوانید وقتی چاپ اولش را دیدم پاسخم را نوشتم و اعلام کردم.
عبدی در پاسخ به این سوال که آیا فتنه را خط قرمز می دانید گفت: من به دنبال خط ها نمی گردم باید سعی کرد خط قرمزها را به عقب برد و نفس کشید من در این موضوع با مطهری هم عقیده هستم و قضیه 88 را برنامه ریزی شده می دانستم اما نه اینکه نظام می گوید. اصلاح طلبان خودشان نیز در دام افتادند.
وی همچنین در خصوص رفع حصر خانگی عوامل فتنه نیز گفت: رفع حصر اگر در چارچوب انتخابات 92 باشد باید اولویت اول سیاست داخلی باشد رفع حصر باید در شرایطی باشد که جامعه نفس بکشد وقتی نتیجه انتخابات 92 اعلام شد همه فکر کردند که یک اتفاق خوب رخ داده و همه نگاهی مثبت داشتند.
وی تأکید کرد: اگر رفع حصر به چالش جدید کشید شود و کمکی به فضای سیاسی ایران نکند سودی ندارد.
وی پس از درگیری دانشجویان در نشست گفت: مطمئنا اگر فضا در دانشگاه ها باز بود این گونه واکنش های دانشجویان را در این جلسه که برای کار دیگری انجام شده، نمی دیدیم.
وی همچنین در خصوص صحبت های برخی از دانشجویان که از روابط سیاسی ایران با روسیه انتقاد می کردند و خیانت این کشور در سال های گذشته صحبت می کردند گفت: این نوع اظهار نظر ها فقط یک چیز را نشان می دهد و آن این است که راه بحث در عرصه عمومی باز نیست اگر بهترین استادان علم سیاست را بیاورند و با این نوع نحوه تعامل مسائل در عرصه عمومی نقد شود این سیاست در کشور جا می افتد.
وی افزود: من در این حوزه نظر نمی دهم و کسانی که آشنا هستند باید در آن ورود کنند اما اصرار دوستان و مطرح کردن این سوال چیز دیگری را نشان می دهد و آن این است که اعتماد به سیاست گذاری های خارجی وجود ندارد.
عبدی تأکید کرد: بهتر است در این بخش سوریه را مثال بزنم گرچه سیاست ایران نسبت به سوریه نقد داشتم ولی در کل مدافع آن بودم اما چون کسی جرئت نقد آن سیاست را نداشت همه فکر می کردند که سیاست ایران اشتباه است.
وی در پایان گفت: در مورد انرژی هسته ای در دانشگاه نمی توانستیم صحبت کنیم و کسی نمی ت وانست حرفی بزند فقط وحید جلیلی به مذاکرات می رفت و کسی جز دعا کاری نمی توانست انجام دهد.