کد خبر:۳۷۵۰۳۶
حجت‌الاسلام دهنوی مطرح کرد

عوامل موثر در الگو شدن زندگی مشترک حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)

کارشناس مسائل خانواده با اشاره به عوامل موثر در الگو شدن زندگی مشترک حضرت علی(ع) گفت: صداقت یکی از عواملی است که موجب شد زندگی امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) به عنوان یک الگوی موفق مورد استناد قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، حجت‌الاسلام دهنوی در همایش شناخت زوایای روحی زن و مرد که با حضور دانشجویان دانشگاه‌های خرم‌آباد و توسط بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد برگزار شد، گفت: صداقت از جمله ویژگی‌های اخلاقی است که حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در زندگی مشترک خود آن را رعایت کردند تا امروز زندگی این دو به عنوان یک الگوی موفق در جامعه مطرح باشد.

 

وی با بیان اینکه دروغ گفتن حرام است اما راست گفتن واجب نیست؛ چرا که برخی راست‌ها مفسده ایجاد می‌کنند، افزود: معنای صداقت این نیست که هر راستی را به همسر خود بگوییم؛ اما مهم این است که دروغ نگوییم و دغل باز نباشیم.

 

کارشناس مسائل خانواده با تاکید بر اینکه دروغگویی زن و شوهر به هم بنیان خانواده را نابود می‌کند، گفت: حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) هیچگاه به هم دروغ نگفتند.

 

دهنوی وفاداری را از دیگر ویژگی‌های زندگی مشترک حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) دانست و ادامه داد: عدم وفاداری زن و شوهر نسبت به هم یکی از دلایل طلاق در کشورمان محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه برخی از مردان به غلط فکر می‌کنند که عدم وفاداری یعنی اینکه مرد تنها با یک زن نامحرم ارتباط داشته باشد، تصریح کرد: از نظر زنان اگر شوهرشان حتی با زن برادر خود نیز بخندند و شوخی کنند بی‌وفایی محسوب می شود؛ چرا که زن حس تملک نسبت به شوهر خود دارد.

 

این کارشناس مسائل خانواده از ایثار و فداکاری به عنوان یکی دیگر از ویژِگی‌های زندگی مشترک حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) یاد کرد و گفت: حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در حق هم ایثار مادی و ایثار معنوی می‌کردند.

 

دهنوی با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) همواره به هم احترام می گذاشتند و یکدیگر را با لقب و کنیه صدا می کردند افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) بسیار آرام بوده به همین دلیل حضرت علی (ع) همواره می فرمودند که هرگاه به خانه می روند و حضرت زهرا (س) را می بینند غم و غصه ام از بین میرود.

 

وی با تاکید بر اینکه زنان نباید تصور کنند که حضرت زهرا(س) انسانی آسمانی بوده و نمی توانند به مانند او باشند، تصریح کرد: حضرت زهرا (س) با کارهای دنیایی مانند برقراری رابطه عاطفی، بدرقه امام علی (ع) هنگام ترک خانه، توانسته بود مهر خود را در دل حضرت علی (ع) جا بدهد.

 

کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه عاطفه و محبت کلیدی است که زنان می توانند از طریق آن‌ها خواسته‌های خود را به همسرانشان منتقل کنند، گفت: اگر مردی هم نیازهای همسر خود را برآورده نکند، اگر با عاطفه و محبت همسر خود مواجه شوند پس از مدتی دچار عذاب وجدان می‌شوند و از رفتار خود برمی گردند در هر حال زنان باید بدانند که فشار به همسر در برآورده کردن خواسته‌ها کارساز نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار