به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دکتر واحدي جو امروز در جمع خبرنگاران در مشهد با اشاره به اينکه در سال جاري همکاري و هماهنگي ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد، جمعيت هلال احمر، بسيج جامعه پزشکي، سازمان نظام پرستاري و جمعيت خدمتگزاران و ايجاد ستاد بهداشت و درمان موجب ارتقاء کيفي و کمي خدمات به زائران پياده شده بود، اظهار داشت: در روزهاي پاياني ماه صفر 206 هزار زائر پياده در قالب ي1144 کاروان وارد مشهد شدند که از اين تعداد، 61 هزار و 500 زائر در محلهاي اسکان زير پوشش خدمات بهداشتي و درماني اين ستاد قرار گرفتند.
وي با اشاره به اينکه امسال بيش از 700 پزشک و پرستار در قالب يک هزار نفر ساعت به صورت مستمر به زائران خدمات ارائه کردند، خاطر نشان کرد: زائران پياده بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) در 142 محل اسکان درون شهري اسکان و خدمات بهداشتي و درماني را دريافت کردند.
دبير کارگروه بهداشت و درمان جمعيت خدمتگزاران زائران پياده با اشاره به افزايش 30 درصدي زائران پياده در سال جاري خاطر نشان کرد: با مساعدت دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين مدت بيش از 700 ميليون ريال دارو در ميان محل اسکان زائران توزيع شد و تمامي بيماران زائر پياده در صورت نياز به خدمات تخصصي و داشتن فرم ارجاع به طور رايگان در بيمارستانهاي دانشگاهي خدمات بستري دريافت کردند.
واحدي جو با بيان اينکه در سال جاري تمامي مديران و رابطان سلامت کاروانها زير پوشش برنامه هاي آموزشي بهداشتي و درماني قرار گرفتند، بیان داشت: با اقدامات انجام شده در مدت زمان حضور زائران پياده در مشهد مقدس،هيچ مورد حاد بيماري و مسموميت گزارش نشد.
وي افزود: همچنين گروههاي بهداشتي و درماني که بيشتر به صورت خود جوش ايجاد شده بود، در 201 پايگاه جاده اي و در 800 کيلومتر منتهي به مشهد مقدس خدمات مورد نياز را به زائران پياده حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) ارائه کردند.