آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۸۶۸
قدیروف:

داعش گروه تروریستی است که توسط غرب ایجاد شد و زیر نظر اسرائیل هدایت می‌شود

رئیس‌جمهوری چچن در گفتگویی تاکید کرد که تروریست‌های داعش هیچ ارتباطی با اسلام ندارند، داعش گروه تروریستی است که توسط غرب ایجاد شد و زیر نظر اسرائیل هدایت می‌شود و رسانه‌ها باید از بکار بردن لقب «اسلامی» برای آنها خودداری کنند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه روسی «ایزوستیا» ، رئیس‌جمهوری «چچن» در گفت‌وگو با روزنامه روسی «ایزوستیا»  خواستار آن شد که استفاده از عبارت «دولت اسلامی عراق و شام» در رسانه‌های گروهی ممانعت و از نامیدن این تروریست‌ها با عناوینی مانند مسلمان، مجاهد یا شهید پرهیز شود.

 

«رمضان قدیروف» گفت: «من این شیاطین را مسلمان خطاب نمی‌کنم. آنها پیامبر را آنطور که شایسته یک مسلمان است قبول ندارند. البته خیلی سخت است بگوییم آنها مسلمان نیستند، چون از نظر مذهبی این مسئله پیچیده‌ای است، اما ما برای اثبات این ادعا شواهد کافی داریم».  قدیروف یادآور شد که داعش از افرادی معتاد، غارتگر و کسانی که هیچ سنخیتی با دین ندارند، تشکیل شده است. 

 

به گفته «قدیروف» ، داعش یک گروه تروریستی است که توسط کشورهای غربی به وجود آمده و و زیر نظر اسرائیل هدایت می‌شود و همه مسلمانان، روحانیون، بزرگان دین و اساتید دانشگاه‌ها به این واقعیت پی برده‌اند. 

 

«قدیروف» با بیان اینکه تروریست‌های امروزی گمراه نیستند، بلکه مریض هستند، تاکید کرد که آنها قابل معالجه نیستند، لذا فقط باید آنها را نابود کرد.

 

رئیس‌جمهوری در رابطه با وقوع حمله تروریستی اخیر در «گروزنی» (پایتخت چچن)، با اشاره به اینکه دولت وی در حال حاضر بطور جدی به مسئله مبارزه با تروریسم پرداخت و گفت: «نیروهای امنیتی در حال آماده باش کامل هستند و به محض دریافت اطلاعات جدید بلافاصله به مناطق مختلف، حتی به جمهوری «اینگوشتیا» و یا جمهوری «داغستان» اعزام خواهند شد و در صورت تایید گزارش‌های دریافتی تمام تروریست‌ها را نابود خواهیم کرد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار