آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۳۸۷
فاطمی نسب در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حکم بعد از «رفع حصر» سران فتنه اعدام خواهد بود/برخی افراد با گفتن«رفع حصر» درصدد سوق دادن اذهان مردم به غیر واقعیت‌ها هستند

دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر این‌که نظام و مقام معظم رهبری با سران فتنه مدارا کرده است، گفت: در حال حاضر این افراد با نگاه رفعت آمیز نظام مواجه شده‌اند و چنانچه محاکمه صورت گیرد به دلیل اقدامات غیرقانونی که انجام دادند حکمشان اعدام خواهد بود.

سید مصطفی فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در پاسخ به این پرسش که فتنه 88 چه زیان‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی به نظام وارد کرد، با یادآوری این‌که مقام معظم رهبری در بیانات خود در سال 89 فرمودند:«حضور 85 درصدی مردم در انتخابات 88 منجر به بیمه شدن نظام در مقابل حوادثی بود که ممکن بود دشمنان به وجود آوردند» گفت: پس از این انتخابات باشکوه، فتنه 88 خدشه‌ای بر چهره این نظام مردمی بود.

 

وی با بیان این‌که فتنه 88 منجر به این شد که برخی تصور کنند که این انقلاب قابل ضربه زدن است، افزود: متاسفانه اردو کشی‌های خیابانی باعث به وجود آمدن ضربات سیاسی به پیکره کشور شد که چنانچه این اتفاقات تلخ رخ نمی‌داد از نظر سیاسی به مراتب جلوتر می‌بودیم.

 

این فعال دانشجویی ضمن تاکید بر این‌که بیشترین پیام‌ها و تهدیدهای نظام استکبار پس از فتنه 88 بود، تصریح کرد: در جامعه‌ای که مولفه‌های امنیتی با خدشه مواجه شود، زمینه را برای مشارکت اقتصادی کاهش می‌دهد و این موارد را پس از فتنه 88 به وضوح مشاهده کردیم.

 

324 هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی ناشی از فتنه 88

 

دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: طی برآوردهایی که شده در آن دوره 324 هزار میلیارد تومان کشور ما دچار خسارت شد که این میزان خسارت هم خسارت‌های عمومی و هم خسارت‌های سرمایه‌گذاری را شامل می‌شود.

 

فاطمی‌نسب تاکید کرد: متاسفانه به دلیل این‌که برخی کشور را نزدیک به 9 ماه به آشوب کشاندند بسیاری از سرمایه‌گذاران خارجی جرات نیافتند که در ایران به سرمایه‌گذاری بپردازند.

 

وی افزود: متاسفانه بسیاری، زد و خوردهایی که در کشور رخ می‌داد را به پای نظام می‌نوشتند و این مسئله فرصت مناسبی را برای رسانه‌های غربی ایجاد می‌کرد که این طریق به اهداف خود دست یابند.

 

این فعال دانشجویی، ایستادگی و پایبندی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی را نخستین پیام 9 دی دانست و بیان داشت: تاکید بر این‌که موجودیت نظام اسلامی ایران و ولایت فقیه خط قرمز مردم است یکی دیگر از پیام‌هایی بود حماسه 9 دی است.

 

عضو شورای نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد افزود: همان‌گونه که مشاهده می‌کنید بسیاری از مردم فارغ از این‌که به چه کسی رای داده‌اند زمانی که متوجه شدند عده‌ای براندازی نظام را دنبال می‌کنند به صحنه آمده و در مقابل فتنه گران شعار سر دادند و نشان دادند که ولایت فقیه و موجودیت نظام، خط قرمز آنان است.

 

گذشتن از اشخاص و رسیدن به معیار از جمله پیام‌های فتنه 88

 

فاطمی‌نسب، گذشتن از اشخاص و رسیدن به معیار را از دیگر پیامدهای 9 دی دانست و خاطرنشان کرد: در زمان فتنه عده‌ای با گِل آلود کردن فضا کاری کردند مردم نتواند حق و باطل را تشخیص دهند و هنگامی که مردم عدم مدیریت برخی را مشاهده کردند خود وارد صحنه شدند.

 

وی ضمن تاکید بر این‌که اقتدار،  انسجام و مردمی بودن نظام یکی دیگر از پیام‌های 9 دی بود در پاسخ به این سوال که هدف برخی از سوق دادن جامعه به سمت رفع حصر چیست؟ بیان کرد: در این مسیر برخی ناآگاهند و به دلیل عدم اصلاع و آگاهی که دارند مدام سخن از رفع حصر می‌زنند.

 

این فعال دانشجویی بیان داشت: اما برخی به صورت هدفمند این مسئله را پیگیری می‌کنند که یکی از اهداف آنان سوق دادن اذهان مردم به غیر از آن چیزی است که در حال رخ دادن است.

 

عضو شورای نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد پیگیری این سیاست را سیاستی قدیمی دانست و ادامه داد: متاسفانه برخی اقداماتی انجام می‌دهند که برای کشور سودمند نیست و با توجه به این‌که نمی‌خواهند مردم متوجه این مسائل شوند افکار مردم را به سمت رفع حصر هدایت می‌کنند.

 

فاطمی‌نسب ضمن بیان این‌که برخی رسانه‌های داخلی نیز به این امر دامن می‌زنند تاکید کرد: افرادی که این سیاست را دنبال می‌کنند چنانچه فرصت یابند، امروز نیز آن‌چه را که در سال 88 کردند تکرار خواهند کرد.

 

برخی مسئولان دولتی بدنه نظری فتنه گران هستند

 

وی گفت: حتی برخی از مشاوران دولت نیز همین سیاست را دنبال می‌کنند و می‌گویند چنانچه درصدد توسعه هستیم باید الگوی توسعه غربی را مد نظر قرار دهیم در غیر صورت به توسعه دست نخواهیم یافت.

 

دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به این‌که این افراد معتقدند الگوی توسعه ما نباید الگوی 30 سال پیش باشد، گفت: چنین افرادی بدنه نظری همان فتنه‌گران سال 88 هستند که در بین دولت نیز مشاهده می‌شوند.

 

این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: همانگونه که بسیاری از مسئولان عنوان می‌کنند حصر به دلیل انتخابات سال 88 نبود هر چند که این افراد در سال 88 با انجام راهپیمایی غیرقانونی مجرم هستند؛ اما حصر آنان به این دلیل نبود بلکه به دلیل اقدامات پس از انتخابات بود.

 

فتنه‌گران قصد انجام فتنه‌ای جدید داشتند؛ حصر سران فتنه به این دلیل بود

 

عضو شورای نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: سران فتنه در پی برنامه‌ریزی برای حرکت‌های جدیدی بودند به این معنا که قصد فتنه جدیدی داشتند به همین دلیل بود که شورای امنیت ملی وارد عمل شده و آنان را در حصر نگاه داشت همانگونه که در ابتدای انقلاب منتظری حصر شد.

 

فاطمی‌نسب با تاکید بر این‌که نظام و مقام معظم رهبری با سران فتنه مدارا کرده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این افراد با نگاه رفعت آمیز نظام مواجه شده‌اند و چنانچه محاکمه صورت گیرد به دلیل اقدامات غیرقانونی که انجام دادند حکمشان اعدام خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار