آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۰۵۳۸
هیئت وزیران تصویب کرد

فهرست مصادیق کالاهای فرهنگی موضوع تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۳

بر اساس مصوبه هیئت وزیران مصادیق کالاهای فرهنگی موضوع تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور به شرح جدول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس قانون بودجه سال ۱۳۹۳، دولت مکلف است در سال جاری علاوه بر عوارض دریافتی برای واردات کالا و محصولاتی که به نوعی آثار یا استفاده فرهنگی دارند از قبیل لوازم صوتی و تصویر و لوح فشرده، چهار درصد به تعرفه این گونه کالا‌ها و محصولات افزوده و دریافت نماید. هیئت وزیران در همین راستا در جلسه ۱۰ /۱۰ /۱۳۹۳ مصادیق کالاهای فرهنگی که مشمول افزایش تعرفه خواهند شد را مشخص نمود. این لیست حاوی (۶۹) کالای فرهنگی است و مشمول مواردی چون آگهی و نشریات، تصاویر، عکس‌ها، بلندگو، نوار کاست و غیره می‌شود.

 

متن مصوبه به شرح زیر است:


۱- مصادیق کالاهای فرهنگی موضوع تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور به شرح جدول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین می‌شود.


۲- این تصویب نامه از تاریخ ابلاغ، لازم الاجرا است.


اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را در تاریخ ۱۴/۱۰/۱۳۹۳ به وزارخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و گمرک جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.

 

در تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور آمده است: دولت مکلف است علاوه بر عوارض دریافتی برای واردات کالا و محصولاتی که به نوعی آثار یا استفاده فرهنگی دارند از قبیل لوازم صوتی و تصویری و لوح فشرده، چهاردرصد (۴%) به تعرفه این گونه کالا‌ها و محصولات افزوده و دریافت نماید و منابع حاصل را به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز کند. درآمد حاصله از محل ردیف ۵۳۰۰۰۰ جدول شماره (۹) این قانون اختصاص می‌یابد.

 

برای مشاهده {جدول مصادیق کالا و محصولات وارداتی فرهنگی مشمول تبصره (۱۴) قانون بودجه ۹۳} اینجا را کلیک کنید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار