به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، قربان شهریاری، رئیس دانشگاه پیامنور گلستان عصر روز گذشته در نشست علمای شیعه و سنی استان که در سالن کنفرانس پیامنور گرگان برگزار شده بود، با تاکید بر حفظ قرابت سنی و شیعه، گفت: دشمنان ملت و امت مسلمان به دنبال تفرقه افکنی با استفاده از حربهی فرقههای نوظهور اسلامی در پوشش دین به خصوص در میان جوانان ما هستند.
وی افزود: متولیان و مسئولان و اندیشمندان سنی و شیعه نباید بگذارند دانشجو تحت تاثیر این القائات قرار بگیرد و مسلک انحرافی دشمنان دین را قبول کند.
رئیس دانشگاه پیامنور گلستان همچنین بیان داشت: همکاری میان اهل تسنن و اهل تشیع از گذشته بوده که این دو را به یکدیگر نزدیک کرد در عین حال هر گروه به مختصات خودش نظرات محترمی دارد که هر دوی آنها باید در میان امت اسلامی تقدیس شود.
شهریاری تصریح کرد: منشا حقیقی وحدت در دین اسلام برگرفته از فطرت سلیم انسانی است و تحولات این دین مبین نیز تنها مربوط به فرعیات جزئی بوده است.
وی تاکید کرد: از منظر رسول گرامی اسلام (ص) همه انسانها با فطرت پاک الهی به دنیا میآیند؛ بنابراین اگر این فطرت دچار آلودگی و دگرگونی نشود، برای سیر الی الله کافی خواهد بود.
دبیر ستاد 16 استان مرزی کشور گفت: در جهان بعد از جنگ جهانی دوم و در ایران بعد از هشت سال دفاع مقدس با این حربه که مردم نیاز به نشاط و تنوع دارند فرقهها و عرفانهای نوظهور شکل گرفت که در قالب فیلم و عکس و لوازم شخصی و دستنبد و گردنبد و امثال اینها رواج پیدا کرد.
شهریاری با بیان اینکه امروزه کشور با هجوم برنامه ریزی شدهی معنویت وارداتی روبرو است، گفت: با توجه به شعار سال و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای کارهای فرهنگی در مقابل هجمههای دشمن، همایشی در جهت مقابله با عرفانهای نوظهور در دستور کار دانشگاه پیامنور گلستان قرار دارد.
وی با بیان اینکه عرفانهای نوظهور به عنوان پدیده عصر جدید موجب نگرانی اندیشمندان و کارشناسان دینی جهان شده است، بیان داشت: صاحبان این مسلک با استفاده از شگردهای هنری و روانشناختی و بهره گیری از وسایل ارتباط جمعی به دنبال تبلیغ مسلک خودساخته و انحرافی خود هستند که در تمامی سطوح مخاطب جذب میکنند.
رئیس دانشگاه پیامنور گلستان با بیان اینکه ظهور و بروز فرقههای انحرافی مانند انرژی درمانی و شیطان پرستی و گروههای تکفیری در استان گلستان کمتر است، بیان داشت: دبیرخانه ستاد استانهای مرزی کشور متولی 16 استان است؛ بنابراین بررسی چالشها، تدوین راهبرد مناسب و برگزاری کارگاههای جریان شناسی فکری از جمله وظایفی است که بر عهده ما قرار دارد و باید بکوشیم در این زمینه پاسخگوی دغدغههای مقام معظم رهبری باشیم.