به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در نشستی که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار چهارمحال و بختیاری، روسای دانشگاه های استان و محققان دانشگاهی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد؛ گفت: در آخرین جلسه هیأت امنای دانشگاه های آزاد اسلامی استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری به ریاست آقای دکتر میرزاده مقرر شد به دلیل پتانسیل های بالای استان در خصوص گیاهان دارویی، کنسرسیوم گیاهان دارویی و قطب گیاهان دارویی کشور به دانشگاه آزاد اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری واگذار شود.
وی افزود: این در حالی است که استان چهارمحال و بختیاری دارای 1400 گونه گیاه است که 300 گونه آن از نوع گیاهان دارویی است.
دکتر قاسمی پیربلوطی خاطر نشان کرد: با توجه به استعداد استان در خصوص کشت گیاهان دارویی، 5000 متر مربع زمین در قطب صنعتی شهرکرد جهت راه اندازی شرکت های دانش بنیان به دانشگاه واگذار شده است.
وی در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد دارای 11 رشته در مقطع دکتری تخصصی، 40 رشته کارشناسی ارشد و40 رشته کارشناسی فعال است که تاکنون 1400 عنوان مقاله ISI، 1100 عنوان مقاله ISC پایگاه اسنادی جهان اسلام، حدود 50 اختراع و 40 عنوان کتاب، اجرای 400 طرح تحقیقاتی درون و برون دانشگاهی از سوی محققان این دانشگاه به ثبت رسیده است.
دکتر قاسمی تصریح کرد: این دانشگاه همچنین در سال های 88 ، 89 و 92 موفق به کسب پژوهشگر برتر وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد. رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: دومین مرکز رشد استان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با 8 واحد فن آور فعال راه اندازی شد و این مرکز در حال حاضر بر روی صادرات' نمد ' به عنوان یکی از محصولات بومی استان در اشکال و رنگ های مختلف به صورت طبیعی و با خواص طبی کار می کند.
وی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به دنبال حلقه مفقوده بین تولید علم و تجاری سازی علم است که بتواند از قابلیت ها و توانمندی های بومی استان استفاده کند.
دکتر قاسمی در پایان اظهار داشت: اعضای هیأت علمی در دانشگاه ها سرمایه هایی هستند که می توانند به عنوان یک پشتیبان برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصاد جامعه نقش مهمی داشته باشند.