آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۸۰۰

انتشار «مطالب ضدهمجنس‌گرایی» ۳ نفر را در فرانسه به دادگاه کشاند

دادگاهی در فرانسه سه نفر را به دلیل انتشار پست‌های ضد همجنس‌گرایی در شبکه اجتماعی توئیتر متهم کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه خبری «ژوریست» ، دادگاهی در فرانسه سه نفر را به دلیل انتشار پست‌های ضد همجنس‌گرایی در شبکه اجتماعی توئیتر متهم کرد. 

 

به نوشته پایگاه خبری «ژوریست»، دادگاه فرانسه این افراد را به اتهام انتشار پیام‌هایی با محتوای «بیایید همجنس‌گرایان را بسوزانیم» و «همجنس‌‌گرایان باید بمیرند» در شبکه توئیتر و برانگیختن احساسات ضد همجنس‌گرایی به پرداخت 300 تا 500 یورو جریمه نقدی محکوم کرده است. 

 

بر اساس این گزارش، این نخستین بار است که دادگاهی در فرانسه عده‌ای را به اتهام ایراد سخنان تبعیض‌آمیز بر اساس گرایشات جنسی محکوم می‌کند و نماینده کمیته مبارزه با همجنس‌گراستیزی، این اقدام دادگاه را «پیروزی تاریخی» قلمداد کرده است. 

 

مجمع ملی فرانسه حدود دو سال پیش با قانون جنجالی ازدواج همجنس‌بازان در این کشور اعلام موافقت کرد. 

 

موافقت مجمع ملی فرانسه با این قانون در حالی انجام شد که صدها هزار فرانسوی بارها و بارها در اعتراض به تصویب این قانون و قانونی‌شدن ازدواج همجنس‌گرایان تظاهرات‌های مختلفی را برگزار کرده‌اند اما دولت پاریس سرانجام در نهایت بی‌اعتنایی به مخالفت‌های مردمی با این قانون جنجالی موافقت کرده و آن را به تصویب رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار