کد خبر:۳۸۹۷۶۴
مریم میلانی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

شرایط «ایستگاه اوین» فراهم نشود «فوتبالیست‌ها» را می‌سازم

مریم میلانی کارگردان «کاغذ خروس نشان»: امیدوارم هرچه سریع تر مجوز ساخت فیلم «ایستگاه اوین » از طرف قوه قضاییه صادر شود.

مریم میلانی کارگردان «کاغذ خروس نشان» در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» خبر از ساخت فیلم«ایستگاه اوین» داد و عنوان داشت: مضمون این اثر اجتماعی هست که به جرایم غیر عمد در سطح کشور می‌پردازد که  به عنوان یک فیلمساز بنده وظایف خود را می دانم که به خیلی از مشکلات ومسائل اجتماعی بپردازد.

 

وی متذکر شد: هم اکنون دنبال مجوز از طریق قوه قضاییه هستیم تا هرچه سریع‌تر فیلم را به مرحله تولید برسانیم، امیدوارم در این فیلم قوه قضاییه هم بخشی از سرمایه فیلم را تقبل کند. بسیاری از سکانس ها و صحنه های این فیلم در داخل زندان می گذرد که این امر هم نیازمند صدور مجوز ازطرف قوه قضاییه است.

 

وی گلایه‌های نسبت به نحوه اکران «کاغذ خروس نشان» ابراز کرد و توضیح داد: متاسفانه خیلی شرایط اکران این اثر سینمایی در سطح کشور و سانس های نمایشی آن مورد قبول بنده نبوده لذا سانس های نمایشی فیلم ساعت ۱۰ صبح بوده که  تنها کودکانی را که محصل هستند را ازطریق مدارس و آموزشگاه ها به دیدن فیلم مراجعه می کردند.

 

میلانی در پاسخ به استفاده از بازیگران سوپراستار در «ایستگاه اوین» بیان داشت: هنرمندان و ستاره های بسیار توانمندی در زمینه بازیگری نقش‌آفرینی می‌کنند ولی حتی الامکان سعی بر استفاده از بازیگری در این فیلم دارد که در آن نقش وقتی حضور دارد که هیچ تصویر ذهنی از وی در ذهن مخاطبین وجود نداشته باشد.

 

وی تاکید کرد: به هر حال اگر شرایط برای ساخت «ایستگاه اوین» مهیا نشود سعی می کنم، فیلمنامه « فوتبالیست‌ها» را به مرحله تولید و ساخت برسانم که به زندگی یک بازیکن مطرح فوتبال می‌پردازد و چگونگی موفقیت و تلاش او برای رسیدن  به آنچه که لیاقتش را دارد.

 

وی در آخر به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: یک تشکر ویژه هم باید از وزیر ارشاد علی جنتی داشته باشم که در مراسم افتتاحیه فیلم«کاغذ خروس نشان »حضور داشتند و نسبت به تلاش  جامعه هنرمندان بی تفاوت نیستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار