کد خبر:۳۹۰۲۴۱

هیچ مورد مشکوک ابولا در کشور وجود ندارد/ تنها مرجع اعلام وجود بیماری در کشور وزارت بهداشت است

رییس اداره مراقبت بیماریهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت مورد مشکوک به ابولا در بیمارستان شهدای تجریش تهران را تکذیب کرد.
هیچ مورد مشکوک ابولا در کشور وجود ندارد/ تنها مرجع اعلام وجود بیماری در کشور وزارت بهداشت است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمود سروش ضمن تکذیب مورد مشکوک به ویروس ابولا در بیمارستان شهدای تجریش تهران که در برخی از سایت ها منتشر شده بود، گفت: ویروس ابولا برای ورود به کشور تابع شرایط ویژه ای است که در حال حاضر هیچ یک از شرایط برای ورود ویروس ابولا در کشور وجود ندارد و هیچ مسافر مشکوک به ویروس ابولا به کشور از مناطق آندمیک این بیماری وارد کشور نشده است.

 

رییس اداره مراقبت بیماریهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در ادامه افزود: مورد مشکوک به ابولا در بیمارستان شهدای تجریش از نظر اپیدمیولوژیک و تشخیصی، بیمار ابولایی نبوده و حال عمومی وی رو به بهبود و در حال ترخیص می باشد.

 

وی همچنین، مسئول اعلام وجود بیماریهای واگیر اعم از بیماری های آنفولانزا، کرونا ویروس و ابولا در کشور را مرکز مدیریت بیماری های واگیر بیان کرد و گفت: چنانچه هر مسئولی غیر از این مرکز در ارتباط با انتشار بیماری های واگیر در کشور خبری دهد مورد تایید وزارت بهداشت نیست.

 

بنابراین گزارش همچنین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مورد مشکوک به ویروس ابولا در بیمارستان شهدای تجریش تهران از بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه را تکذیب کرد.

 

دکتر مسعود یاوری با بیان این که تاکنون هیچ مورد مشکوکی از ابولا در هیچ یک از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گزارش نشده است، افزود: اصولا در بیمارستان های دانشگاهی، بعد از مطرح شدن هر بیماری، علائم مشکوک به آن نیز بحث می شود که همین مسئله باعث می شود، چنین مواردی از بیماری ها بر سر زبان ها بیافتد.

 

وی در ارتباط با مورد مشکوک به ابولا در بیمارستان شهدای تجریش که از قول معاون درمان این بیمارستان عنوان شده بود، گفت: این مورد ثابت شده نبود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار